Campionate

După Sancho, Manchester United este gata de un nou transfer » Englezii vor să aducă pe Old Trafford un jucător considerat viitorul fotbalului francez

Eduardo Camavinga, dorit de Manchester United Foto: GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 05 July 2021

Manchester United este gata să-l aducă în Anglia pe Eduardo Camavinga (18 ani), mijlocașul central francez al lui Rennes.

După transferul de 85 de milioane de euro a lui Jadon Sancho, Manchester United este gata dă dea o nouă lovitură pe piața transferurilor. „Diavolii roșii” sunt atrași de Camavinga, jucător care a impresionat în Ligue 1 în ciuda vârstei fragede pe care o are.

Potrivit Daily Mail, englezii au început negocierile cu Rennes pentru a-l aduce pe adolescentul crescut la clubul din nordul Franței. 

Camavinga mai are un an contract cu formația franceză, dar aceasta ar fi dispusă la negocieri pentru a-l vinde, ca să nu îl piardă gratis vara viitoare.

55de milioane de euro este cota lui Camavinga, potrivit transfermarkt.

Camavinga este dorit și de PSG

Fotbalistul de 18 ani cu 3 selecții deja la naționala mare a Franței se află și în vizorul trupei lui Pochettino. Parizienii dorindu-l pe Parc des Princes pe mijlocașul considerat unul dintre cei mai buni tineri jucători din lume.

1 trofeuare francezul cu Rennes, Cupa Franței, câștigată în 2019

Paul Pogba, coleg la naționala Franței cu Camavinga îl apreciază pe tânărul mijlocaș, acesta numindu-l în glumă „mic dansator”, cu referință la capacitatea acestuia de a dribla cu ușurință.

2goluri și 5 pase de gol are Camavinga pentru Rennes în 82 de apariții.

Citește și alte articole din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.