Liga 1

Cine e fotbalistul din Liga 1 care a luat 10 pe linie la BAC: „Am dat la română, mate și chimie anorganică”

Rezultatele de la Bacalureat au provocat, ca în fiecare an, un ocean de speranțe și emoții. FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 05 July 2021

Ștefan Pănoiu, puștiul de 18 ani al Rapidului, are încă un motiv de bucurie. După ce a promovat alături de giuleșteni în Liga 1, fotbalistul a obținut 10 pe linie la Bacalaureat.

„Examenul maturității” nu l-a prins nepregătit pe Ștefan Pănoiu, deși școala nu a fost singura ocupație a acestuia în ultima perioadă. Pănoiu se poate lăuda că a primit nota maximă la toate cele trei probe susținute. 

„Sunt foarte fericit, dar recunosc că nu m-am așteptat să am chiar 10 pe linie, deși m-am descurcat mereu bine la școală. Am dat la română, matematică și chimie anorganică. Dacă vrei cu adevărat să faci școală, poți și fiind fotbalist de performanță”, a afirmat acesta. 

Ștefan Pănoiu: „Am învățat printre picături”

Nu zic că a fost ușor, dar am învățat printre picături, după antrenamente și meciuri. Acum mă bucur că am scăpat și mă pot dedica fotbalului, asta mă interesează acum. 

Și părinții mei sunt foarte fericiți și probabil o să fac și o facultate, dar acum mă gândesc doar la fotbal”, a mărturisit tânărul Ștefan Pănoiu, conform ProSport.

Ștefan Pănoiu, eminentul din Giulești / Sursă foto: 1923.ro

Radu Drăgușin, note remarcabile la BAC

Un alt fotbalist cu rezultate remarcabile la Bacalaureat a fost Radu Drăgușin, 19 ani, fundașul celor de la Juventus. Acesta și-a publicat pe Instagram notele primite: 8,65 la Română, 9,15 la Istorie și 9,7 la Logică. 

Drăgușin a promovat cu media generală 9,16, apoi și-a „înțepat” criticii: „Şi ei spun că nu le poţi face pe ambele”, a scris fundașul lui Juventus pe rețelele de socializare. 

Notele lui Drăgușin la BAC + mesajul fotbalistului

VIDEO Ciprian Deac vorbește despre copilărie: „ Știu ce înseamnă neajunsurile, am avut o copilărie grea”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.