Liga 1

O vedetă pleacă de la Dinamo » „Câinii” îl pierd gratis: „Cu ce să se aleagă ei? Va merge și la FIFA”

Florin Manea, impresarul lui Diego Fabbrini (30 de ani, mijlocaș ofensiv), vrea să-l scape pe fotbalist de Dinamo.

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 05 iulie 2021

Florin Manea, impresarul lui Diego Fabbrini (30 de ani, mijlocaș ofensiv), vrea să-l scape pe fotbalist de Dinamo.

„Avem o ofertă scrisă pentru el, din Turcia. S-ar putea să se întoarcă și în Italia, sunt discuții. Mai e și Grecia o variantă. Dinamo cu ce să se aleagă? Se alege cu faptul că a jucat Fabbrini la ei. Va merge la FIFA și o să-și ia niște salarii, nu știu exact câte, după intrarea asta în insolvență”, a declarat Manea în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Diego Fabbrini vrea să plece de la Dinamo

Fabbrini mai are un an de contract cu Dinamo și și-a depus memoriu pentru a-și recupera datoriile. Fabbrini a ajuns la Dinamo în august 2019, de la ȚSKA Sofia. În sezonul recent încheiat, mijlocașul a bifat 39 de partide, în care a reușit 3 goluri și 3 pase decisive.

Din informațiile Gazetei, Fabbrini nu a fost astăzi la antrenament și ar putea pleca în Serie B. Transferul poate fi perfectat în orele următoare, cel târziu mâine.

Discuție decisivă la Dinamo: Iuliu Mureșan - Dusan Uhrin

Cehul Dusan Uhrin a plecat vineri în Cehia, dar este gata să revină la Dinamo, în ciuda problemelor financiare. Sursele GSP.ro au confirmat că Uhrin va fi în București marți, fiind plecat din România pentru a rezolva anumite probleme medicale.

Iuliu Mureșan, administratorul special desemnat de Dinamo, se ocupă deja de situația din club. Sursele Gazetei Sporturilor dezvăluie că viitorul oficial al lui Dinamo a avut deja o discuție cu Dusan Uhrin, cu care a lucrat la CFR Cluj, și i-a spus că este foarte important pentru viitorul clubului.

Mureșan, care ajunge azi la București, le-a transmis celor de la Dinamo și din DDB că trebuie făcut orice efort pentru ca cehul să nu plece de la echipă.

Bursa transferurilor la Dinamo

  • Antrenor: Dusan Uhrin (confirmat) 
  • VENIRI: C. Nica (liber) REVENIRI: Fara (Constanța 1920), D. Petrișor (Aerostar), Răducan (Oțelul), Neicuțescu (Chindia) 
  • PLECĂRI: Blejdea (U Cluj), Camara (Jagiellonia), Mejias (Middlesbrough), Morsay (Chievo), Albentosa (liber), Kongshavn (liber)

Relația cu năbădăi dintre Cornel Dinu și fostul dinamovist Alexandru Iliuciuc: „Legătura dintre noi? Ca între un salcâm și un cireș”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.