Liga 1

Agonie

Articol de Ciprian Avădanei  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nemţenii n-au reuşit să confirme succesul de la Vaslui şi se afundă tot mai mult

De obicei, dacă la tactica lui Sorin Cîrţu se mai adaugă şi ezitarea adversarului, e clar că vei avea viaţă grea. Mulţescu a uitat demult prestaţia excelentă de la Vaslui şi i-a permis lui Robert Neagoe să deschidă scorul aseară (7). Din zbaterile gazdelor pînă în pauză nu s-a ales decît o ratare incredibilă a lui Bugaev, care n-a nimerit plasa din 10 metri (22)!

Viorel Hizo şi-a epuizat rapid schimbările, dar fără mare folos. Doicaru s-a emoţionat în faţa lui Stanca (57), semnînd piesa de rezistenţă dintre ratările gazdelor. Galben-negrii au lovit o singură dată pînă la final. Nou-intratul Gmamdia a egalat dintr-un penalty obţinut în urma unui henţ comis de Vladu (71). Egal şi starea "pacientului" Ceahlăul aduce mai mult a comă.

- Venit în iarnă de la formaţia franceză Strasbourg, tunisianul Gmamdia a marcat aseară primul său gol pentru nemţeni. Atacantul de 26 de ani a transformat penalty-ul obţinut de Bugaev.
- Ceahlăul a rămas fără victorie pe teren propriu de 6 meciuri! Ultimul succes "acasă" al nemţenilor s-a petrecut în etapa a 17-a, în meciul cu Craiova (1-0), disputat pe 2 decembrie 2007.
- Narcis Răducan a urmărit aseară meciul echipei sale din tribune. Mijlocaşul moldovenilor a infirmat că s-ar fi antrenat cu Unirea Urziceni: "Sînt fotbalist sub contract, cum să mă pregătesc cu altă echipă?!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.