Liga 1

Iuliu Mureșan i-a băgat în ședință pe jucătorii lui Dinamo și a făcut anunțul: „Ne bazăm pe Nicu Badea!”

Iuliu Mureșan, noul administrator special de la Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 iulie 2021

Iuliu Mureșan, noul administrator special al lui Dinamo, a avut o primă tentativă de a-i convinge pe jucători să renunțe la protest. Conducătorul a recunoscut și că se sprijină pe ajutor din partea lui Nicolae Badea. 

Fostul conducător de la CFR Cluj a dezvăluit deja primele acțiuni pe care le-a făcut la clubul din „Ștefan cel Mare”.

Iuliu Mureșan a început munca la Dinamo: întâlnire cu jucătorii

„Am spus că voi trece miercuri pe la echipă, dar am venit în această dimineață. La 09:30 eram acolo. Am vorbit cu fiecare jucător individual, apoi, așa cum se face, am discutat cu toți, la mijlocul terenului. I-am ascultat vreo 30 de minute.

Nu am făcut promisiuni, dar le-am zis că începând de azi numărul meu de telefon e la dispoziția lor și că mă pot căuta oricând pentru a rezolva problemele. 

A fost bine primită intervenția mea. Asta așteptau jucătorii, o persoană în care să aibă încredere. Jucătorii se vor înscrie în tabelul creditorilor și în funcție de asta se va face planul de reorganizare. Acum se antrenează bine, nu se pune problema să nu se antreneze. Despre partidele amicale nu am discutat”, a spus Badea la Pro X.

Iuliu Mureșan: „Ne bazăm pe Nicolae Badea”

Oficialul „câinilor” a recunoscut că a avut luni seară o întâlnire cu fostul acționar, așa cum a dezvăluit azi Gazeta Sporturilor.

„Cu domnul Badea am vorbit mai puțin. E un om de încredere, are foarte multă experiență. E foarte aplecat spre Dinamo, spre proiect și ne bazăm pe dânsul”, a adăugat Mureșan.

VIDEO „Nicolae Badea se pare că dirijează totul la Dinamo”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.