Publicitate

Italia - Spania: Reprezentație de gală pe Wembley! Cotă mărită la 60 pentru ca ambele echipe să marcheze în semifinala de la EURO

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 iulie 2021

Italia și Spania se întâlnesc azi, de la 22:00, într-o semifinală de vis pe Wembley! Squadra lui Mancini a defilat de-a dreptul până acum la EURO 2020, în timp ce „La Roja” a tremurat serios atât pentru calificarea din grupe, cât și pentru accesul în careul de ași de la Campionatul European.

Spania a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a o depăși pe Elveția și a ajunse în semifinalele de la EURO 2020. După 90 de minute și, mai apoi, după alte 30 de minute suplimentare, Spania și Elveția s-au aflat la egalitate, scor 1-1. La penalty-uri, chiar dacă au ratat de două ori, ibericii s-au impus până la urmă cu 3-1. Dincolo, după ce a făcut instrucție în grupe, Italia a așteptat până în prelungiri s-o bată pe Austria, iar apoi a învins-o mult mai clar decât arată scorul pe Belgia, scor 2-1.

După un start greoi, cu două remize la rând cu Suedia (0-0 și Polonia 1-1), Spania și-a adus aminte de ce i se spune „Furia Roja” și a demolat-o pe Slovacia, scor 5-0. În optimi, naționala lui Luis Enrique a condus-o cu 3-1 pe Croația, a fost egalată, iar în prelungiri a mai punctat de două ori pentru un 5-3 absolut incendiar. Cu golul marcat în poarta elvețienilor, Spania a ajuns la cel mai bun atac de la EURO (12 goluri). Dincolo, nici Italia nu e departe: azurii au 11 goluri înscrise până acum la acest turneu final, ultimele patru venind în fazele eliminatorii, cu Austria (2-1) și Belgia (2-1). Pariorii pot profita dacă în partida Italia - Spania vor marca ambele echipe, un bookmaker important oferind cota 60 pentru goluri în ambele porți (detalii AICI)!

  • Ultima dată, Italia și Spania s-au întâlnit în preliminariile pentru Mondialul din 2018: 1-1 în Italia și 3-0 pentru Spania, la Madrid;
  • Italia și Spania s-au întâlnit și la EURO 2016: Italia a câștigat cu 2-0, în optimi;
  • În 2012, cele două naționale jucau finala Campionatului European: se termina 4-0 pentru Spania.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru ca ambele echipe să marcheze în Italia - Spania a fost mărită la 60, în loc de 2,10. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.