Liga 3

A semnat! Dorinel Munteanu a revenit oficial în antrenorat

Dorinel Munteanu revine pe banca Oțelului Galați Foto: Oțelul Galați

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 iulie 2021

Dorinel Munteanu (53 de ani) se întoarce în antrenorat. Fosul component al Generației de Aur va antrena Oțelul Galați în sezonul viitor. Azi a semnat și a fost prezentat oficial. 

Dorinel Munteanu revine pe banca Oțelului Galați cu un scop clar: promovarea în Liga a 2-a la capătului sezonului următor.

SC Oțelul Galați anunță revenirea celui mai titrat antrenor din istoria clubului roș-alb-albastru, Dorinel Munteanu. Clubul nostru și antrenorul care a obținut titlul de Campion al României și Supercupa României cu Oțelul în 2011 au ajuns la o înțelegere contractuală ce se va întinde pe durata a trei sezoane competiționale.
- se arată într-un comunicat oficial pe site-ul clubului gălățean

Dorinel Munteanu revine pe banca Oțelului Foto: Oțelul Galați

Se întoarce după 9 ani 

Fostul mijlocaș de la Dinamo este la a doua aventură la Galați. În primul său mandat, între anii 2009-2012 a reușit cea mai mare performanță din istoria moldovenilor, reușind să câștige titlul de campion al României și Supercupa României.

A debutat ca antrenor în 2005, la CFR Cluj, echipă la care în paralel și-a continuat și cariera fotbalistică. Le-a pregătit apoi pe FC Argeș, FC Vaslui, Universitatea Cluj și Steaua, iar în 2009 a semnat cu Oțelul, unde a stat puțin peste trei sezoane, fiind cea mai lungă perioadă a lui ca antrenor la o echipă. De asemenea, a pregătit-o pe Oțelul și în toate cele șase partide din Liga Campionilor.

Ultima echipă pe care a antrenat-o Dorinel Munteanu a fost CSM Reșița, formație la care a fost principal în numai 7 etape, între noiembrie 2019 și iunie 2020.

După experiența de la Oțelul, Munteanu a mai pregătit echipe precum Dinamo, Mordovia Saransk, Kuban Krasnodar, FK Qabala, Astra Giurgiu, Concordia Chiajna și CSM Reșița.

Citește și alte știri despre fotbalul intern:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.