Stranieri

Ianis Hagi, decisiv în primul amical al verii jucat de Rangers! Remarcat de antrenor: „Impresionant!”

Ianis Hagi, pasă de gol în amicalul lui Rangers // foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 06 July 2021

Rangers, echipa la care evoluează Ianis Hagi (22 de ani), și-a început presezonul cu un amical împotriva celor de la Partick Thistle, echipă din liga a doua scoțiană. Ianis a fost decisiv în victoria la limită a campioanei Scoției, scor 1-0.

Rangers și Ianis Hagi au început pregătirile pentru noul sezon în cel mai bun mod posibil. Campioana Scoției a câștigat cu Partick Thistle, nou-promovată în liga a doua scoțiană.

Steven Gerrard a folosit echipe distincte în cele două reprize, exceptându-l pe portarul Robby McCrorie, care a fost integralist. Scorul primei părți a fost 0-0, dar Rangers a lovit decisiv în partea a doua, când Ianis Hagi și ceilalți titulari obișnuiți și-au făcut aparția pe teren.

Ianis Hagi, pasă de gol la primul amical al lui Rangers

Unicul gol al întâlnirii amicale a venit în minutul 83 și a fost reușit de Cedric Itten. Pasa decisivă a fost oferită de Ianis Hagi, care a întors ideal cu capul o centrare din partea dreaptă. Ianis l-a lăsat pe Itten singur cu portarul, iar coechipierul său nu a iertat de la 7 metri de poartă.

Cu un minut în urmă, echipa lui Steven Gerrard ratase un penalty prin James Tavernier.

Ianis Hagi, remarcat

Ianis a fost lăudat la final de Gary McAllister, secundul lui Steven Gerrard. „Am vorbit înainte de meci și am spus că Thistle va reprezenta un test bun pentru noi. Așa a fost. Nu am luat gol. OK, am ratat penalty, dar mi-a plăcut golul. Ianis a fost impresionant cu lovitura sa cu capul”, a declarat acesta, citat de Glasgow Times.

Pentru Rangers urmează un meci amical cu Tranmere Rovers, acesta urmând să aibă loc sâmbătă.

VIDEO. Ianis Hagi, analizat de fostul internațional Ianis Zicu: „Cred că e în primii zece fotbaliști ai lumii!”

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.