Campionate

Gareth Bale, decizie stranie în privința viitorului » Ce va face la finalul contractului cu Real Madrid

FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 iulie 2021

Gareth Bale (31 de ani) intenționează să se retragă din fotbalul de club. Din vara lui 2022 va răspunde doar convocărilor venite de la prima reprezentativă a Țării Galilor, alături de care vrea să joace la Mondialul din Qatar.

Gareth Bale mai are contract cu Real Madrid încă un sezon. Galezul a fost convins de Carlo Ancelotti să își ducă la bun sfârșit angajamentul. Conform informațiilor celor de la Mirror, va fi ultimul contract din carieră.

Gareth Bale, ultimul sezon în fotbalul mare

Gareth Bale va mai continua să joace pentru naționala Țării Galilor. Vrea să participe la un ultim Campionat Mondial, în iarna lui 2022, în Qatar. Turneul final debutează pe 21 noiembrie 2022, în timp ce contractul lui Bale cu Real Madrid expiră pe 30 iunie.

După eliminarea Țării Galilor de la Euro 2020, Bale a oferit un mesaj misterior în privința viitorului său: „Știu ce fac, dar voi cauza haos dacă spun ceva. Acum nu mă gândesc la nimic altceva decât la Țara Galilor”.

Gareth Bale schimbă sportul 

După retragere, Bale ar dori să se dedice total principalei sale pasiuni, golful, urmând ca extrema dreapta să înceapă o carieră profesionistă. Pasiunea extremei lui Real este cunoscută încă din toamna lui 2019. 

Imediat după victoria Țării Galilor cu Ungaria, 2-0, cea care a asigurat calificarea galezilor la EURO 2020, Bale s-a fotografiat pe gazon alături de un steag pe care era inscripționat un mesaj de efect: „Țara Galilor. Golf. Madrid. În această ordine”.

Gareth Bale și gestul care i-a enervat pe fanii Realului

VIDEO Cele mai bune momente ale lui Gareth Bale la Real Madrid

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.