Liga 1

Anunț-șoc la FCU Craiova! Mircea Bornescu a părăsit echipa cu 10 zile înainte de startul sezonului

Mircea Bornescu pleacă de la FCU Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 06 July 2021

Mircea Bornescu (41 de ani) a plecat de la FCU Craiova. Fostul portar ocupa postul de team manager la echipa nou-promovată în Liga 1.

Colaborarea dintre Mircea Bornescu și clubul familiei Mititelu a durat doar 3 luni și jumătate. Printr-o postare pe Facebook, fostul portar și-a anunțat plecarea de la clubul alături de care a promovat în Liga la finele sezonului 2020/2021.

Mircea Bornescu pleacă de la FCU Craiova: „Drumul se oprește aici”

„Drumul meu alături de Universitatea Craiova se oprește aici! Mulțumesc frumos tuturor jucătorilor și oamenilor din staff care au pus umărul la promovarea echipei in Liga 1. Vreau sa le mulțumesc celor din Peluza Sud care de fiecare data când a fost greu au fost alături de noi și ne-au susținut! Mult succes in continuare!”, a scris Bornescu.

S-a stins entuziasmul

La finalul lunii aprilie, din postura de invitat la GSP Live, Bornescu anunța planuri mari pentru FCU. Bornescu a susținut că FCU are „buget nelimitat”:

„Suntem între primele 3 din Liga 1, din punctul de vedere al situației financiare. Primele și salariile sunt la zi, toate plățile către furnizori sunt la zi, stăm la cele mai bune hoteluri tot timpul, plecăm cu două zile înainte la fiecare meci, deci jucătorii au cele mai bune condiții pentru a face performanță și ar promova în Liga 1. Avem un buget nelimitat”.

Chiar și așa, colaborarea dintre cele două părți se încheie abrupt.

>

Citește mai multe știri despre FCU Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.