Euro 2020

Kasper Schmeichel, brutal de sincer înainte de Anglia - Danemarca: „It's coming home? Ați câștigat vreodată trofeul? Îmi pasă prea puțin”

Kasper Schmeichel, Danemarca // foto: captură Twitter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 iulie 2021

Kasper Schmeichel (34 de ani), portarul naționalei Danemarcei, a fost protagonistul unui moment savuros la conferința de presă dinaintea semifinalei EURO cu Anglia.

  • Anglia - Danemarca, a doua semifinală de la EURO, se joacă miercuri, 7 iulie, de la ora 22:00.

Întrebat ce ar însemna pentru el să împiedice „venirea acasă” a trofeului EURO, prin eliminarea Angliei, portarul lui Leicester a oferit un răspuns ce s-a viralizat rapid.

Kasper Schmeichel, brutal de sincer înainte de Anglia - Danemarca: „Ați câștigat vreodată trofeul?”

A fost vreodată acasă? Nu știu, l-ați câștigat vreodată?”, a întrebat Kasper. Când reporterul a spus „în 1966”, referire la Cupa Mondială cucerită de englezi atunci, Schmeichel nu a dat înapoi: „Nu a fost Cupa Mondială?”.

„Să fiu sincer, nu m-am gândit ce ar însemna să oprim Anglia. Mai mult m-am gândit ce ar însemna victoria pentru Danemarca. Mă concentrez foarte puțin pe naționala Angliei, îmi pasă foarte puțin de ea

Contează ceea ce ar însemna pentru țara noastră, bucuria pe care i-ar aduce-o unei țări cu doar 5 milioane și jumătate de locuitori. Deci da, nu prea mă gândesc la sentimentele englezilor”, a adăugat portarul. 

70 de meciuriare Schmeichel în naționala daneză

>

Citește mai multe știri de la EURO:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.