Euro 2020

Ce a făcut Jordi Alba înainte de penalty-uri. Chiellini a reacționat imediat: „Mincinosule!”

+47 Foto
Jordi Alba și Chellini, fază spectaculoasă la EURO

Articol de Theodor Jumătate  —  Wednesday, 07 July 2021

Jordi Alba, căpitanul Spaniei, i-a spus arbitrului la tragerea la sorți că seria de 11 metri se va executa la peluza fanilor iberici. Giorgio Chiellini a râs în timp ce-i striga lui Alba: „Mentiroso”.

Un episod amuzant înaintea loviturilor de pedeapsă, marți seară, pe „Wembley". Germanul Felix Brych (5 meciuri arbitrate la acest Euro, cele mai multe) urma să decidă poarta la care se vor executa penalty-urile și cine va trage primul. Alături de el, cei doi căpitani, Chiellini și Jordi Alba (Busquets fusese înlocuit).

Chiellini l-a împins pe Jordi Alba și l-a lovit ușor cu pumnul în față

„Centralul" a aruncat prima oară moneda pentru a alege unde se va șuta, dar nu i-a întrebat pe jucători „cap sau pajură". El spusese. Dacă era „cap", era poarta din stânga, dacă era "pajură", poarta din dreapta.

Văzând moneda, Alba a strigat că se execută la peluza ocupată de fanii iberici. Chiellini, foarte relaxat, a reacționat imediat, strigându-i în spaniolă: „Mentiroso, mentiroso!". „Mincinosule". În glumă, Giorgio l-a împins pe Jordi și l-a lovit ușor cu pumnul peste față. Brych a confirmat că era cealaltă poartă.

Chiellini l-a strâns în brațe cât a putut

La sfârșit, după ce Chiellini a câștigat tragerea, alegând ca Italia să deschisă seria de 11 metri, peninsularul a râs din nou și l-a strâns în brațe cât a putut de tare pe micul Alba.

Piqué contestă sistemul de la 11 metri

Nu e prima oară când Gerard Piqué e nemulțumit de sistemul de la penalty-uri. Potrivit Marca, fundașul Barcelonei susține că nu e bine să se schimbe echipa după fiecare lovitură de pedeapsă. Ci să se execute astfel: ABBAABBAAB. Câte două consecutive de formație. Doar la început și la sfârșit să fie un singur penalty.

Citește și alte știri de la Euro 2020:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.