Liga 1

Cum a fost convins Uhrin să continue la Dinamo: „Atunci și-a luat bilet de întors”

Dusan Uhrin continua la DInamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 iulie 2021

Noua conducere a lui Dinamo a susținut azi o conferință de presă și a vorbit despre cum va arăta echipa în viitorul apropiat.

Iuliu Mureșan, noul administrator special al „câinilor”, a dat detalii despre antrenorul ceh Dusan Uhrin, despre care a spus că era decis să nu se mai întoarcă în România, după ce joi plecase în Cehia.

Uhrin, convins de Mureșan să continue la Dinamo

Oficialul lui Dinamo a dezvăluit că a avut o discuție cu Uhrin și că l-a convins să revină în România, în ciuda problemelor din club.

„Să vă spun când l-am simțit că nu vrea să mai continue. Atunci când a plecat, joia trecută, am vorbit cu el. Mi-a zis că pleacă și că nu știe dacă mai vine.

I-am spus «Îți spun în premieră că vin la Dinamo». Când i-am spus că vin, el și-a luat bilet de întors. Că avea doar bilet dus” , a spus Iuliu Mureșan la conferința de presă susținută azi.

Cum ar putea arăta Dinamo în prima etapă, cu Voluntari: Eșanu - Nica, Ehmann, Giafer, St. Filip - Sorescu, Răuță, Vl. Achim, Fabbrini - Mihaiu, Nemec
*Notă: Echipa poate suferi numeroase modificări, în condițiile în care Nemec și Fabbrini, cel puțin, vor discuta zilele viitoare rezilierea contractelor.

Vreau să aduc mai mulți foști jucători, vreo 4-5. Să ne ajute, să evalueze jucătorii. Noi putem să mai greșim, dar cineva care a jucat are experiență. Mă gândesc la Marius Niculae, Ion Marin, Ion Moldovan și alții. Voi activa această formulă cât mai repede. Dar depinde de transferuri
- Iuliu Mureșan

>

Mureșan, pace cu Uhrin

Mureșan și Uhrin vor lucra din nou împreună, așa cum s-a întâmplat la începutul lui 2009, la CFR Cluj. Cei doi nu rămăseseră în relații amiabile după deznodământul scurtei aventuri a lui Dusan la CFR Cluj, în primăvara lui 2009, însă fostul președinte al „feroviarilor” l-a asigurat pe ceh de tot suportul său.

5 meciuria stat Uhrin la CFR Cluj, când echipa era condusă de Iuliu Mureșan: din ianuarie până în aprilie 2009. A obținut trei victorii (1-0 cu Otopeni şi cu Buzău şi 3-0 cu Vaslui), un egal (0-0 cu Rapid) şi un eşec (1-4 cu Craiova)

VIDEO  Lucian Goian vorbește despre situația de la Dinamo și ce înseamnă venirea lui Iuliu Mureșan

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.