Liga 2

Ups, au comis-o din nou! Gafă uriașă în timpul amicalului CSA Steaua - OFK Belgrad

+44 Foto
Noua arenă din Ghencea a găzduit primul ei meci. CSA Steaua a câștigat fără emoții amicalul cu OFK Belgrad, scor 6-0. Site-ul „Livescore” a comis o eroare regretabilă.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 07 July 2021

Noua arenă din Ghencea a găzduit primul ei meci. CSA Steaua a câștigat fără emoții amicalul cu OFK Belgrad, scor 6-0. Site-ul livescore.com a comis o eroare care îi va enerva pe ultrașii „roș-albaștrilor”

Disputa dintrea CSA și FCSB continuă să producă momente confuze. Astăzi, unul dintre cele mai respectate site-uri de rezultate în direct, livescore.com, a încurcat cele două rivale. În secțiunea destinată meciurilor amicale a apărut rezultatul „FC FCSB - OFK Belgrad 6-0”. Evident, victoria a fost obținută de Steaua. 

Livescore a confundat CSA Steaua cu FCSB

În același timp, FCSB câștiga la rândul ei un meci-test, împotriva prim-divizionarei CS Mioveni, scor 1-0. 

Gigi Becali, insultat de fanii Stelei la amicalul cu OFK Belgrad

Fanii Stelei s-au ridicat la înălțimea evenimentului, au fost autorii unei scenografii impresionante, dar au și comis un derapaj.

În minutul 80 al meciului, la scorul de 4-0 pentru favoriții lor, steliștii din peluză au început să îl înjure pe Gigi Becali, patronul de la FCSB. „Gigi Becali, m**e Gigi Becali”, au strigat fanii.

VIDEO Legendele Stelei, prezente la inaugurarea noului stadion din Ghencea

>

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.