Liga 2

Ștefan Iovan, probleme cu poliția în drum spre stadionul Steaua: „M-a amenințat, nu m-a lăsat să trec”

+44 Foto
Ștefan Iovan

Articol de Marius Mărgărit  —  miercuri, 07 iulie 2021

Ștefan Iovan (60 de ani), căpitanul Stelei de la Sevilla, le-a dat emoții tuturor. A întârziat la evenimentul de pe noul stadion din Ghencea.

Iovan a pierdut și cocktailul de la Sala Sevilla, dar și momentele de pe esplanadă, când fostele glorii și-au putut vedea numele scrise pe aproape toată lungimea tribunei oficiale. 

„Nu știu ce-i cu el. Vorbiserăm să ne vedem aici pe la 16:30. Îl sun, dar vorbește cu mine în engleză”, glumea Bumbescu, ascultând cum intră a nu știu câta oară mesageria vocală. 

Ștefan Iovan, deviat de poliție în drum spre stadionul Steaua: „M-a amenințat”

Iovan a ajuns mai târziu, în preajma meciului și a stat alături de ceilalți, la tribuna oficială. „M-a oprit poliția la Moghioroș și m-a deviat pe niște străzi lăturalnice. Am pierdut peste o oră pe drum”, le explica el foștilor colegi.

Agerpres notează că un echipaj al poliției l-a blocat pe Iovan în drumul său către stadionul Ghencea, după ce traficul a fost restricționat.

Ștefan Iovan, avertizat de agentul de poliție: „M-a amenințat”

Mașina căpitanului de la Sevilla a fost oprită la intersecția străzii Brașov cu Bulevardul Ghencea, unde un agent de poliție și Iovan au purtat un dialog.

„Trage pe dreapta, pe aici se circulă doar terestru. Nu trece nimeni, nu auzi? Nu mă intersează cine eşti şi unde te duci. Poate să te aştepte oricine, ia-o pe acolo că îţi iau carnetul, nu auzi?”, i s-ar fi transmis lui Iovan.

Acesta a lămurit situația pentru Agerpres: „Am avut o problemă cu poliţia, pentru că trecea galeria şi nu mă lăsau să trec. În fine, m-a ameninţat un poliţist că îmi ia carnetul. Nu m-a lăsat să trec, chiar dacă le-am spus cine sunt, le-am arătat biletul, am arătat tot, degeaba”.

>

Citește mai multe știri despre Steaua:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.