Liga 1

Fotbalistul cu peste 50 de meciuri în Serie A, titularizat de Mutu în ultimul amical! „Achiziție foarte bună pentru FCU”

Luis Pedro Cavanda ar putea ajunge la FCU Craiova Foto:GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 iulie 2021

FC U Craiova 1948 pregătește un nou tranfer pentru Liga 1. Oltenii vor să aducă pe „Oblemenco” un internațional belgian cu 53 de meciuri în Serie A și prezențe în tricoul lui Galatasaray și Lazio!

UPDATE, ora 18:15. Luis Cavanda, testat azi de Adrian Mutu

Cavanda este titular în amicalul lui FCU Craiova contra sârbilor de la FK Radnicki Nis (18:30). Mutu îl testează astfel pe fundașul stânga ajuns deja în cantonamentul oltenilor din Slovenia.

Știrea inițială

Luis Pedro Cavanda (30 de ani, fundaș dreapta) este jucătorul care poate ajunge sub comanda lui Adrian Mutu la Craiova. Acesta a jucat ultima dată pentru Standard Liege, echipă de care s-a despărțit în luna mai 2020, dar CV-ul său este impresionant pentru Liga 1. 

Fundașul de bandă a evoluat la formații precum Lazio, Torino, Bari, Trabzonspor și Galatasaray pe parcursul carierei.

Luis Pedro Cavanda pe vremea când evolua în Serie A la Lazio Foto:GettyImages

Transferul lui Luis Pedro Cavanda la FCU Craiova stă în mâinile lui Adrian Mititelu. Oficialii formației din Bănie așteaptă răspunsul patronului din închisoare pentru a-l aduce pe belgian în Liga 1, scrie Prosport.

200de mii de euro este cota lui Cavanda, potrivit transfermarkt.

Rednic, laude pentru fotbalistul belgian

Întrebat de olteni ce părere are despre fundașul lateral, Mircea Rednic i-a transmis lui Adrian Mititelu că va da o superlovitură dacă reușește să îl aducă pe fundașul care are două selecții la echipa națională a Belgiei.

Îl cunosc pe Luis Pedro Cavanda. Nu m-a prins pe mine la Standard, dar l-am avut adversar atunci când eram la Mouscron. Este un jucător foarte bun, care poate să joace atât fundaș dreapta, cât și fundaș stanga. Am fost sunat de cei de la FCU și mi s-a cerut referinte despre el. Băiatul ăsta a jucat și pe la Galata. Eu cred că FCU va face o achiziție foarte bună dacă Adrian Mititelu se va hotărâ să îl ia.
- Mircea Rednic pentru sursa citată

VIDEO. Ce știe să facă Luis Pedro Cavanda: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.