Liga 2

Cum s-a trăit inaugurarea stadionului Steaua: „M-au speriat” » Îndemn pentru fani

+44 Foto
Miodrag Belodedici (57 de ani), glorie a Stelei, a vorbit despre inaugurarea noului stadion al „militarilor”. Belo a fost prezent miercuri în Ghencea.

Articol de Alexandru Barbu  —  joi, 08 iulie 2021

Miodrag Belodedici (57 de ani), glorie a Stelei, a vorbit despre inaugurarea noului stadion al „militarilor”. Belo a fost prezent miercuri în Ghencea.

  • Noua arenă din Ghencea a găzduit miercuri, 7 iulie, primul ei meci. CSA Steaua a câștigat fără emoții amicalul cu OFK Belgrad, scor 6-0 - detalii, pe larg, AICI.

„A fost foarte bine, ne-am simțit onorați să fim acolo, bucuroși că am inaugurat un stadion nou, unul foarte frumos. Ne-am simțit bine că ne-am întâlnit cu foștii colegi, am mai glumit, am mai povestit.  

Stadionul e superb, seamănă cu Arena Naționala din multe puncte de vedere, și la interior, dar e mai micuț și fanii sunt astfel mai aproape de jucători. M-au impresionat difuzoarele, au fost foarte, foarte puternice, se auzeau foarte tare, câteodată te și speriau! Impresionantă acustica!”, a declarat Belodedici pentru Gazeta Sporturilor.

Miodrag Belodedici: „Vreau s-o văd pe Steaua în Liga 2, OFK Belgrad a fost modestă”

Belodedici nu și-a putut forma o părere despre trupa lui Oprița în amicalul contra celor de la OFK Belgrad (a 3-a ligă din Serbia) și așteaptă să-i vadă la treabă pe roș-albaștri în „B”.

„Steaua a avut un adversar modest ieri, trebuie să-i vedem pe jucători în Liga 2, unde sunt câteva formații solide. Dacă tot nu pot promova, măcar să facă o figură frumoasă și, de ce nu?, să termine cât mai sus în clasament”.

De asemenea, „Belo” are un mesaj pentru fanii steliști: „Trebuie să vină într-un număr la fel de mare lângă echipă și de-acum înainte! Dacă iubesc clubul și vor să-l susțină, trebuie să fie prezenți și să fie un exemplu pentru toți suporterii din România, un exemplu pozitiv. Asta e clar, suporterii trebuie să susțină Steaua la fiecare partidă”.

235 de meciuria adunat Belodedici la Steaua, unde a strâns 12 trofee: 5 titluri, 5 Cupe, Liga Campionilor și Supercupa Europei

Imagini de la inaugurarea noului stadion „Steaua”

Tudorel Stoica: „Stadionul din Ghencea este bijuteria fotbalului românesc! Sunt emoționat”

>

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.