Liga 1

Dan Petrescu, criticat dur de un fost jucător de-ai săi: „E foarte slab! Doar să țipe știe”

Rusul Vladimir Rykov (33 de ani, fundaș central), fostul elev al lui Dan Petrescu de la Dinamo Moscova, nu are amintiri plăcute cu tehnicianul român.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 iulie 2021

Rusul Vladimir Rykov (33 de ani, fundaș central), fostul elev al lui Dan Petrescu de la Dinamo Moscova, nu are amintiri plăcute cu tehnicianul român.

Nu am văzut niciun stil de antrenament la Dan Petrescu. El ţipă, urlă şi conduce. Petrescu este impulsiv: ţipete şi isterie din orice motiv, atât vezi la el. Nu are o mână de antrenor. 

Faptul că Petrescu a jucat la Chelsea nu reprezintă o calitate pentru un antrenor, este doar un background fotbalistic. Vorbind despre antrenorul Dan Petrescu, el a pregătit echipa numai emoţional. Da, eram într-o stare fizică bună. Era clar că Petrescu era foarte preocupat de această chestiune, dar la fotbal era foarte slab”, a declarat Rykov pentru eurosport.ru.

Dan Petrescu a condus-o pe Dinamo Moscova între august 2012 și aprilie 2014. L-a antrenat pe Rykov doar în primul sezon și l-a folosit în numai 5 partide.

Vladimir Rykov evoluează în prezent tot în prima ligă din Rusia, la Ural. E coleg cu Bicfalvi și are o selecție în națională

CV Dan Petrescu

  • 53 de ani
  • liber de contract din februarie
  • echipe antrenate: Sportul, Rapid, Wisla, Unirea Urziceni, Kuban, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA, Jiangsu, Al Nasr, CFR, Hengfeng, Kayserispor
  • 6 trofee, între care 4 titluri în Liga 1 (3 cu CFR, 1 cu Unirea Urziceni)
  • 8 puncte obținute în grupele UCL cu Urziceni, sezonul 2009/10, locul 3 într-o grupă cu Stuttgart, Sevilla și Rangers; a doua cea mai bună performanță a unei echipe românești în grupele Ligii, după CFR Cluj - ediția 2012/13 (tot locul 3, însă 10 puncte adunate)
  • primăvară europeană cu CFR Cluj în sezonul 2019/20, eliminat de Sevilla în „16-mi”, după 1-1 la general. Andaluzii aveau să câștige competiția

Dan Petrescu a fost dorit de Real Madrid: „A venit Giovanni cu oferta”

>

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.