Euro 2020

Mourinho, efervescent în prima zi la Roma: „Dezastrul meu e succes pentru alții”

Jose Mourinho

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 08 iulie 2021

Jose Mourinho, faimosul antrenor portughez care s-a întors după 11 ani în Italia, semnând pe 3 sezoane cu AS Roma, îi critică pe cei care spun despre el că nu a avut succes în Anglia, deși a cucerit trei trofee cu Man. United și a calificat-o pe Tottenham în finala Cupei Ligii Angliei

José Mourinho a fost prezentat azi la AS Roma și a ieșit show, ca la fiecare apariție a antrenorului în vârstă de 58 de ani.

Jose Mourinho: ”Mi-am schimbat numărul de telefon de trei ori și tot l-ați aflat”

"Ziariștii romani sunt incredibili. Mi-am schimbat numărul de telefon de trei ori și tot l-au aflat. Îmi era dor de Italia", a declarat portughezul, întors după 11 ani în Peninsulă, semnând un contract pe 3 sezoane cu giallorossii.

"Ce e dezastru pentru mine este succes pentru alții. La Manchester, am cucerit trei trofee și s-a spus că am fost un dezastru. La Tottenham, nu mi s-a permis să joc o finală de Cupă, din nou, un dezastru. Reușesc lucruri pe care alții nu le fac într-o viață, dar unii cred că asta înseamnă dezastru".

Jose Mourinho: ”Ronaldo să nu se teamă. Nu sunt fundaș central să-l lovesc”

A încheiat cu un mesaj pentru Cristiano: "Ronaldo nu are de ce să se teamă. Nu sunt fundaș central, ca să-l lovesc. Sunt prea slab și prea bătrân".

25de trofee a cucerit Jose Mourinho în întreaga carieră, cele mai multe la Chelsea (8)

2ani a antrenat Jose Mourinho în Serie A, la Inter Milano (2008-2010), cu care a câștigat 5 trofee, inclusiv tripla campionat-Cupa Italiei-Liga Campionilor în 2009-2010

995de meciuri are antrenorul portughez în carieră (633 de victorii, 204 egaluri, 158 de înfrângeri)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.