Liga 2

Victor Pițurcă a găsit un defect la noul stadion din Ghencea: „Asta-i concluzia mea”

+44 Foto
Victor Pițurcă (65 de ani), glorie a Stelei, are un reproș pentru constructorii noului stadion din Ghencea, anume calitatea scaunelor.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 iulie 2021

Victor Pițurcă (65 de ani), glorie a Stelei, are un reproș pentru constructorii noului stadion din Ghencea, anume calitatea scaunelor.

  • Noua arenă din Ghencea a găzduit miercuri, 7 iulie, primul ei meci. CSA Steaua a câștigat fără emoții amicalul cu OFK Belgrad, scor 6-0 - detalii, pe larg, AICI.

„Totul mi se pare aproape perfect. Poate scaunele trebuiau să fie de o calitate precum cea regăsită în restul stadionului. Așa am tras eu concluzia. Gazonul e fantastic, e mai bun decât cel pe care l-am pus eu la Craiova, e de o calitate mai bună”, a declarat Pițurcă la Fotbal Club, pe Digi Sport.

Victor Pițurcă: „Steaua trebuie să revină unde îi e locul!”

„Totul este nou, îmi lipsește vechiul stadion. Este altceva și e normal să fie așa. Extrem de important este ca Steaua să revină acolo unde-i este locul. Poate e bun acest an de tranziție, pentru că Steaua când revine în Liga 1 trebuie să se bată la campionat. Poate are nevoie de doi ani pentru a-și face un lot competitiv, dar mă refer și la Academie.

Lipsesc foarte multe acum. E nevoie de echipă și nu e atât de simplu. Fără bani nu se poate. Tot o entitate privată trebuie să preia echipa. Doar așa poate reveni în prima ligă”, a mai spus Pițurcă pentru sursa citată.

10 trofeea câștigat Pițurcă la Steaua ca jucător, în perioada 1983-1989: 5 titluri, 3 Cupe, Cupa Campionilor și Supercupa

3 trofeea cucerit Victor Pițurcă ca antrenor, toate cu Steaua (Cupa în 1992, campionatul în 2001 și Supercupa în 2002)

Tudorel Stoica: „Stadionul din Ghencea este bijuteria fotbalului românesc! Sunt emoționat”

>

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.