Publicitate

Ține-ți șansele aproape! Mai avem un BMW X5 de dat pentru marea finală!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 09 July 2021

După un sezon de foc al turneului european în care meciurile ne-au ținut cu sufletul la gură până la fluierul final, avem parte de o finală pe măsura așteptărilor, o finală care cu certitudine va rămâne emblematică pentru istoria fotbalului și pentru amintirile suporterilor. Superbet cinstește fiecare eveniment important, iar sezonul acesta le-am oferit SuperPariorilor cele mai valoroase premii pentru a-i motiva să-și susțină favoritele cu SuperBilete. Dintr-un total de 22 BMW-uri, am rămas cu cel mai important premiul al concursului SuperClub de European, iar cel mai devotat parior din acest weekend are șanse mari să câștige marele premiu. Vezi aici detaliile concursului și participă și tu la ultima rundă de la SuperClub de European! 

Participi rapid și simplu!

Țintim întotdeauna să facem lucrurile cât mai simple, așa că participarea la cel mai tare concurs al acestui turneu european va fi floare la ureche pentru tine. Pentru veteranii pariurilor în agenție, biletele trebuie înscrise pe club.superbet.ro sau cu ajutorul SuperCardului de membru, iar pentru pariorii online, biletele plasate se înscriu automat în extragere. Fiecare leu pariat îți oferă o șansă în plus la câștigarea marelui premiu. Cu alte cuvinte, pariezi mai mult, ai mai multe șanse să prinzi lozul norocos și să pleci acasă cu un BMW X5, un smartphone sau o tabletă. Cei mai devotați pariori pleacă întotdeauna SuperPremiați! Numără-te și tu printre ei și participă acum la concursul care a adus sute de zâmbete pe fețele pariorilor. Trăiește fiecare meci și SuperPariază acum!

Șansa dublă la fiecare ediție! 

Veștile bune continuă! Dacă vei fi marele câștigător al BMW-ului X5, ai șanse mari să pleci acasă și cu un al doilea premiu. Un smartphone sau un smartwatch se potrivesc ca o mănușă cu mașina de lux pe care ți-am pregătit-o. Așa că fii pe fază și susține-ți favorita din marea finală a acestui weekend. Șansele sunt de partea ta, iar premiile te așteaptă! Joacă acum online sau în agenție! Descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne biletele tale în Super Social!

Autor: Silviu Elisei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.