Liga 1

Gigi Becali vrea în Ghencea! Patronul de la FCSB a decretat: „Se vor ruga de mine să joc acolo”

+44 Foto
Gigi Becali nu și-a luat gândul de la stadionul Steaua. FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 09 July 2021

Gigi Becali (63 de ani), patronul celor de la FCSB, nu și-a luat gândul de la noul stadion din Ghencea, inaugurat pe 7 iulie într-un eveniment grandios.

  • Noua arenă din Ghencea a găzduit miercuri primul ei meci. CSA Steaua a câștigat fără emoții amicalul cu OFK Belgrad, scor 6-0.

Latifundiarul din Pipera nu închide ușa unei reveniri în Ghencea. Omul de afaceri este sigur că MApN îi va cere să joace pe noua arenă a Stelei, deși cei de la CSA Steaua și ultrașii din Peluza Sud se opun vehement.

Gigi Becali vrea în Ghencea: „Se vor ruga de mine să joc acolo”

Se vor ruga de mine să joc acolo. Vor ajunge în situația în care vor spune «Hai să mai scoatem și bani!». 

Este un stadion care costă și care trebuie întreținut. Eu am zis că vreau pace, nu vreau războaie prin tribune. Acum, să mă lase în pace. Ce treabă am eu cu ei? Dacă au Steaua lor, ce treabă am eu cu ei? Dar e România! Se poate orice”, a afirmat Becali, conform digisport.ro

Fanii Stelei continuă războiul cu Gigi Becali 

În timpul meciului dintre CSA Steaua și OFK Belgrad, care a inaugurat noul stadion din Ghencea, Gigi Becali a fost ținta insultelor fanilor Stelei.

CSA Steaua a inaugurat cu fast noul stadion din Ghencea, printr-un meci amical cu OFK Belgrad, echipa contra căreia s-a inaugurat și fosta arenă a roș-albaștrilor. Fanii Stelei s-au ridicat la înălțimea evenimentului și au fost autorii unei coregrafii impresionante, dar au și comis un derapaj.

În minutul 80 al meciului, la scorul de 4-0 pentru favoriții lor, steliștii din peluză au început să îl înjure pe Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Caracteristici stadion Steaua

  • Capacitate: 31.254 de locuri;
  • Cost: 94.700.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;
  • Suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

VIDEO FCSB și-a prezentat noul echipament! Cum vor arăta Coman, Tănase&co. în noul sezon

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.