Liga 2

Defilare

Articol de Dan Henegar  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Echipa lui Şunda a luat maximum de puncte în retur, după ce a cîştigat la pas şi în Valea Domanului.

Unirea Alba Iulia măr­şă­lu­ieş­te în Liga a doua, după ce a înregistrat ieri o nouă vic­to­rie în seria a doua, 3-1 cu CSM Re­şi­ţa.

Graţie parcursului, elevii lui Aurel Şunda s-au apropiat la un punct de treapta a treia a po­diu­mului, ocupată de CSM Rm Vîlcea, viitorul adversar pe “Cetate”, ol­tenii pierzînd în “Zăvoi” cu Jiul Pe­tro­şani (1-2). Aureolaţi de o per­forman­ţă senzaţională, Dîlbea şi com­pania aşteaptă eventualii paşi gre­şiţi făcuţi de piteşteni sau Gaz Me­tan pentru a-şi depune can­di­da­tu­ra la unul din locurile de pro­movare.

Tehnicianul timişorean Aurel Şunda crede că echipa sa poate pro­mova. “Sincer, înaintea reluării sta­giunii nu anticipam că vom iz­buti atîtea victorii la rînd, dar re­cor­durile sînt făcute pentru a fi do­bo­rîte. Sînt foarte fericit de ceea ce am rea­lizat la Alba Iulia, dar marea pro­vocare rămîne atacarea pro­mo­vă­rii în Liga 1. În retur sîntem de­pen­denţi de parcursul celor două echi­pe din vîrf, dar noi încercăm să ne continuăm şirul succeselor şi dacă se poate, «recordul» să con­ţi­nă 2 cifre!”, a declarat Şunda.

Calcule după Paşti
Preşedintele Marian Sarmeş crede că următoarele trei întîlniri sînt edi­fi­catoare pentru forţa echipei. Alba Iulia joacă acasă cu CSM Rm Vîlcea, în deplasare la Cîmpia Turzii şi apoi pe “Cetate” cu Gaz Metan Mediaş. “Actualmente e aproape imposibil să visăm la Liga 1, dar dacă vom lua toate punctele în întîlnirile din Săp­tă­mîna Mare, în funcţie de ce se va mai întîmpla pînă atunci în serie, vom începe să facem calcule”, a apreciat Sarmeş.

Pentru nepoată
Mijlocaşul de bandă stîngă Rareş Oprea (24 ani) a înscris al doilea său gol consecutiv în doar patru zile, reu­şită dedicată nepoatei Eliza. În fapt, este vorba de fiica fratelui său mai mare, Mircea Oprea (Ceahlăul). “Nu vreau să ies prea mult în evi­den­ţă şi aş prefera să dau declaraţii după ce marchez în Liga 1 pentru Alba Iulia. E bine că echipa s-a im­pus, a adunat trei puncte”, a încheiat Oprea junior.

750 de mii de euro este bugetul echipei din Alba Iulia pentru actualul sezon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.