Liga 1

CFR Cluj și-a prezentat ultima achiziție: „Mult succes în culorile clubului nostru”

CFR Cluj l-a prezentat pe Meleke / Sursă foto: cfr1907.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 09 July 2021

CFR Cluj a oficializat astăzi transferul ivorianului Ulrich Meleke, un fundaș de 22 de ani cumpărat de la FC Botoșani cu 250.000 de euro.

Mutarea lui Meleke a fost anunțată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor încă de la primele ore ale dimineții de ieri. Fundașul central ivorian a efectuat ieri vizita medicală, iar astăzi a fost prezentat de campioana ultimelor patru sezoane.

„Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Botoșani au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Ulrich Meleke.

Anterior experienței din nordul Moldovei, fundașul central originar din Coasta de Fildeș a evoluat pentru echipele Ekenäs IF (Finlanda), Hapoel Bnei Lod (Israel) și KPV (Finlanda). Mult succes în culorile clubului nostru, Ulrich, bonne chance!”, se arată în comunicatul emis de „feroviari”.

CFR Cluj l-a prezentat pe Meleke

CFR a stat la pândă și l-a acontat pe Meleke, cel care devine cel de-al treilea fotbalist din prima ligă achizițioat de „feroviari” în această pauză competițională, după Rachid Bouhenna (Sepsi) și Jonathan Rodriguez (FC Botoșani). Șefii din Gruia au băgat mâna în buzunar pentru a-l lua pe Meleke: 250.000 de euro urmează să fie virați în conturile moldovenilor. 

Conform unei clauze, FC Botoșani va mai primi alți 50.000 de euro în cazul în care CFR se va califica în grupele Champions League.

150.000 de euroe cota de piață a lui Meleke, conform Transfermarkt

12 meciuria strâns Meleke la Botoșani

VIDEO Marius Șumudică a trecut primul test la CFR Cluj: „Presiunea a fost imensă!”

>

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.