Liga 1

Gigi Becali susține că are o ofertă pentru Florin Tănase: „Le-am transmis că vreau 5 milioane de euro”

Florin Tănase a fost principalul om de gol al roș-alaștrilor în stagiunea precedentă / Sursă foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 09 July 2021

Gigi Becali (63 de ani), patronul celor de la FCSB, anunță că Anderlecht continuă să fie interesată de Florin Tănase (26 de ani). Latifundiarul le-ar fi transmis belgienilor prețul final pentru golgeterul ediției precedente.

Da, Tănase este dorit de Anderlecht. Le-am trimis că vreau 5 milioane de euro. Asta le-am transmis”, a declarat Gigi Becali, potrivit Antena Sport.

Pe lângă Anderlecht, jucătorul pe care Gigi Becali cere 5 milioane de euro e pe lista unui club din zona Golfului, însă, pentru moment, discuțiile nu avansează.

În cazul în care s-ar transfera la Anderlecht, Florin Tănase va evolua tot în preliminariile UEFA Conference League. Formația antrenată de Vincent Kompany a încheiat pe locul 4 ultimul sezon din Belgia.

„Florin Tănase nu e disperat să plece de la FCSB!”

Giovanni Becali, impresarul jucătorului, care a marcat de 24 de ori în sezonul trecut, spune că acesta nu este dornic să plece cu orice preț și ar putea continua la FCSB pe un salariu mai mare decât cel pe care îl are acum, 17.000 de euro pe lună

„Florin Tănase e unul din căpitanii echipei și vorbește direct cu Gigi. Tănase are acest privilegiu de a vorbi direct cu patronul. Dacă pentru Tănase nu va fi o ofertă ca lumea, cred ca ar fi civilizat şi logic să rămână, să îşi prelungească înțelegerea și să ia probabil cel mai tare contract din România. Nu e disperat, că ne spune nouă. 

Dacă e oferta bună pentru club, o acceptăm fără probleme. Dar nu e musai să plece pentru că are un contract bun la Steaua”, a spus Giovanni Becali pentru as.ro.

VIDEO FCSB și-a prezentat noul echipament! Cum vor arăta Coman, Tănase&co. în noul sezon

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.