Cupa Romaniei

Ouzounidis, întrebat despre câștigarea titlului: „Lăsați-mă să mă bucur o zi!”

+47 Foto
CS Universitatea Craiova este supercampioana României, după 0-0 în timpul efectiv de joc cu CFR Cluj și 4-2 la lovituri de departajare. Marinos Ouzounidis, antrenorul oltenilor, a tras concluziile la finalul întâlnirii.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 iulie 2021

CS Universitatea Craiova este supercampioana României, după 0-0 în timpul efectiv de joc cu CFR Cluj și 4-2 la lovituri de departajare. Marinos Ouzounidis, antrenorul oltenilor, a tras concluziile la finalul întâlnirii.

„Banii vin și se duc, trofeele rămân. Sunt foarte fericit pentru fani, e frumos să câștigi un trofeu. Am doi dintre cei mai buni goalkeeperi din România, e greu pentru mine să aleg. 

Mirko are un pas în față, fiindcă a făcut anul trecut un sezon foarte bun, dar și Lazar e un portar bun, avem încredere el. În repriza a doua ne-am gândit la penalty-uri, iar pe final chiar am introdus jucători fix pentru loviturile de departajare. 

Mirko a primit informații despre executanți, însă, normal, a avut și noroc”, a declarat Ouzounidis la final.

>

Întrebat despre transferurile din această vară, grecul a răspuns sec: „Întrebați patronul!”. Un răspuns succint a avut și când a fost chestionat despre posibilitatea de a câștiga titlul în acest an: „Lăsați-mă să mă bucur măcar o zi”.

La conferința de presă, Marinos Ouzounidis a fost asaltat de jucători:

Ciprian Deac, jucătorul-Supercupă

Ciprian Deac (35 de ani, mijlocaș ofensiv) este jucătorul cu cele mai multe Supercupe ale României din istorie!

Topul prezențelor în Supercupa României, conform datelor furnizate de statisticianul Gazetei Sporturilor, Liviu Manolache:

  1. Ciprian Deac - 7 (toate cu CFR Cluj);
  2. Vasile Maftei, Giedrius Arlauskis, Mario Camora - 6;
  3. Sorin Paraschiv - 5.

Bannerul oltenilor a creat confuzie pe Arena Națională

Fanii Universității Craiova prezenți pe Arena Națională la Supercupa cu CFR Cluj au produs confuzie cu un banner afișat în peluză.

„La 6 ani de la prima strigare, Știința, fii triumfătoare!”, este mesajul afișat de olteni, care a creat confuzie printre spectatori, aceștia întrebându-se dacă se referă la momentul promovării clubului în prima ligă. Totuși, CSU Craiova a intrat în prima ligă în 2014. 

Din informațiile GSP.ro, în spatele bannerului stă un alt mesaj. Acesta face referire la brigada de suporteri care l-a afișat, North Lions, înființată în urmă cu 6 ani.

4.000 de spectatoriau asistat la meci pe Arena Națională

0 șuturi pe poartăs-au înregistrat pe parcursul celor 90 de minute

Cele mai tari imagini din Supercupa României, CFR Cluj - CS Universitatea Craiova

+47 Foto
FOTO: GSP

Chipciu, după ce ardelenii au pierdut trofeul: „Era un meci pe care meritam să-l câștigăm”

>

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.