Campionate

Imagini senzaționale: cum a reacționat Leo Messi, imediat după fluierul final din Argentina - Brazilia

+43 Foto
Leo Messi / foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 iulie 2021

Lionel Messi și-a văzut, în sfârșit, visul împlinit. A câștigat alături de Argentina Copa America, după 1-0 în finala cu Brazilia. Emoțiile vedetei argentinienilor au fost pe măsură. 

Imediat după fluierul final al partidei, camerele TV au fost ațintite pe Leo Messi. Acesta a îngenuncheat pe gazon, și-a acoperit fața și a izbucnit în plâns, emoționat peste măsură după primul titlu continental câștigat alături de „pume”. 

@gsp.ro

Leo Messi a reușit, a câștigat primul trofeu din carieră cu naționala Argentinei: Copa America 2021. ##leomessi ##copaamerica ##argentina

♬ sunet original - GSP - Gazeta Sporturilor

Argentina - Brazilia 1-0. Triumful grupului

Nu doar Messi a fost copleșit de emoții la final. Colegii săi au reacționat similar, mulți dintre ei fiind suprinși cu lacrimi în ochi înainte și după festivitatea de premiere.

Messi s-a îmbrățișat cu colegii săi, iar mai apoi a fost purtat pe brațe de aceștia, semn al unei unități de grup care a împins Argentina spre trofeu. Leo nu i-a uitat nici pe suporterii Argentinei: a ridicat cupa spre cer, dedicându-le trofeul. 

Asta n-a fost totul! Fotografii agențiilor de presă au mai suprins un cadru de neuitat cu Messi. Pe gazon, într-un moment de singurătate deplină, Messi și-a contactat pe internet familia , cu care a dialogat preț de câteva minute.

4 goluriși 5 assisturi are Leo Messi la Copa América 2021

Trofee Copa America

  • 1-2. Uruguay 15, Argentina 15
  • 3. Brazilia 9
  • 4-6. Paraguay 2, Chile 2, Peru 2
  • 7-8. Columbia 1, Bolivia 1

FOTO Imagini tari din finala Argentina - Brazilia 1-0

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.