Altele

Atacuri și jigniri după meciul dintre McGregor - Poirier: „Nevasta ta îmi dă mesaje” vs. „Puteți să mă pupați în c*r”

+8 Foto
Americanul Dustin Poirier l-a învins prin TKO pe irlandezul Conor McGregor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 iulie 2021

Americanul Dustin Poirier l-a învins prin TKO pe irlandezul Conor McGregor, în al treilea meci direct.

  • După primele 2 lupte directe, scorul era 1-1. Conor McGregor s-a impus în primul meci, într-o luptă de 3 runde din cadrul galei UFC 178, ce a avut loc în 2014, în timp ce Poirier a câștigat în luna ianuarie a acestui an, în Main Event-ul UFC 257.

Gala UFC 264 din Las Vegas a desemnat câștigătorul trilogiei începute în 2014, iar la finalul luptei, terminată după prima rundă pentru că McGregor și-a rupt piciorul, Poirier a avut o serie de declarații tari.

VIDEO Dustin Poirier, afirmație scandaloasă după victoria contra lui McGregor

Americanul l-a taxat dur pe McGregor după declarațiile date de aceasta înainte de luptă și a avut și un mesaj scandalos pentru fanii din tribună care-l contestau.

„Nu există limită când ne jignim, corect. Pot să rezist. Dar să vorbești despre crimă...  Nu e ceva despre care să glumești. Spunea că o să mă omoare, că voi pleca de aici în coșciug. Nu vorbești așa cu oamenii. Eu sper ca el să ajungă sănătos la familia lui. 

Da, simțeam că lupta merge în favoarea mea. L-am pus ușor la podea, iar el m-a tras de mănușă... I-am spus arbitrului. E un gunoi! Iar toți cei care mă huiduiți puteți să mă pupați în c*r! Karma este ca o oglindă! L-am bătut”, a pus Poirier după meci.

Ne vom lupta din nou, fie în octogon, fie pe trotuar.
– Dustin Poirier

VIDEO McGregor, atac la Poierier

În interviul acordat în octogon, întins pe podea, McGregor a făcut și el o serie de declarații dure la adresa adversarului, vorbind despre soția acestuia.

„Nu s-a terminat! Soția ta îmi dă mesaje! Hei, iubito, caută-mă și voi vorbi cu tine mai târziu! Voi fi la after party”, a spus McGregor.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.