Liga 1

Oltenii au prins gustul victoriei, visează la trofeul suprem și au trecut la amenințări

Articol de Andrei Crăiţoiu, Vlad Nedelea  —  Sunday, 11 July 2021

CS Universitatea Craiova a câștigat în acest an Cupa și Supercupa României, dar jucătorii își doresc și titlul de campioni în acest sezon

Într-un meci plicticos în care campioana României și câștigătoarea Cupei n-au tras vreun șut pe spațiul porților în primele 90 de minute s-a ajuns rapid la executarea loviturilor de departajare. Cu un Pigliacelli aflat în zi de grație, oltenii și-au trecut în CV prima Supercupă din istorie. A fost momentul în care jucătorii au început să-și facă planuri pentru noul sezon.

"Ne batem la titlu! Acest trofeu ne dă un moral bun și privim campionatul cu mare încredere. Nu putem spune că pretențiile cresc la Craiova pentru că noi în fiecare an intrăm cu gândul de a câștiga campionatul", a spus Alex Cicâldău la finalul confruntării. În timp ce Alexandru Mateiu radia de fericire: "Fac colecție de medalii. E momentul să vină și trofeul ăla mare și frumos. Dacă-l iau și p-ăla! Mamă, mamă".

Bogdan Vătăjelu a punctat: "Cei de la CFR au o experiență mare în a câștiga titluri, dar anul ăsta vrem să-l câștigăm noi! Sper să reușim să le oprim această serie. Vrem campionatul foarte mult, toată lumea își dorește titlul și ăsta e obiectivul primordial pentru noi". Dan Nistor a vorbit și el despre obiectivul "leilor": "Avem foame mare de trofee! Nu prea mă interesează pe mine de CFR, singura echipă care contează este Universitatea Craiova. Vreau să luăm campionatul, acum am scris istorie cu această Supercupă".

+47 Foto
FOTO: GSP

A lipsit șampania

A fost bucurie mare în vestiarul oltenilor după ce-au cucerit Supercupa. Iar antrenorul grec, Marinos Ouzounidis, n-a fost iertat de jucători și de colaboratorii săi. În timpul conferinței, aceștia au intrat peste tehnician și l-au stropit cu apă, apoi au cântat preț de câteva secunde în fața jurnaliștilor. 

Chiar dacă a lipsit șampania, Marinos era fericit: "Când câștigi, totul este OK!". Ajuns la cel de-al doilea trofeu în România, după ce și-a adjudecat și Cupa României, Ouzounidis a declarat: 

Sunt mândru de jucătorii mei. Le-a fost puţină teamă, e şi normal. Ei sunt puţin mai bine pregătiţi decât noi. Am reuşit să ţinem echipa compactă, să ajungem la penalty-uri. Am făcut şi schimbările pentru penalty-uri. Sunt fericit pentru jucători, pentru suporteri, e plăcut să câştigi trofee

>

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.