Euro 2020

Gareth Southgate pregătește mutări-surpriză pentru finală » Cum va arăta echipa Angliei

Gareth Southgate, selecționer Anglia // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 11 July 2021

Gareth Southgate, selecționerul Angliei, schimbă formula de joc pentru finala împotriva Italiei. Englezii revin la sistemul cu 5 fundași, după ce în semifinale au jucat 4-2-3-1.

Cu câteva ore înainte de finala EURO 2020, englezii oferă detalii interesante despre cum va arăta formula cu care Gareth Southgate va încerca să învingă Italia.

Gareth Southgate schimbă înainte de Italia - Anglia: Kieran Trippier revine printre titulari

După ce în semifinala cu Danemarca, câștigată cu 2-1 la finalul prelungirilor, și în sfertul cu Ucraina, scor 4-0, Southgate a optat pentru un sistem cu 4 jucători în defensivă, în finală va reveni la formula cu 5 fundași pe faza de apărare.

Anunțul a fost făcut de Sky Sports, reporterul Rob Dorsett dezvăluind că Bukayo Saka va fi „sacrificatul” din precedenta formulă de start a Angliei.

  • Cum va arăta Anglia vs. Italia: Pickford - Trippier, Walker, Stones, Maguire, Shaw - Rice, Phillips - Mount, Sterling, Kane
  • Cum a arătat Anglia cu Danemarca: Pickford - Walker, Stones, Maguire, Shaw - Phillips, Rice - Saka, Mount, Sterling - Kane

Kieran Trippier a jucat în 4 dintre cele 6 meciuri ale Angliei de la turneul final. A fost rezervă cu Scoția (0-0) și Republica Cehă (1-0), titular cu Croația (1-0) și Germania (2-0) și a intrat pe parcurs cu Ucraina (4-0) și Danemarca (2-1).

VIDEO. Totul despre Italia - Anglia, finala EURO

>

Citește mai multe știri despre EURO:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.