Euro 2020

Micuțul prinț George a cucerit pe toată lumea » Imaginile care fac înconjurul lumii

+16 Foto
Familia regală a trăit la cote maxime finala EURO 2020 // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 12 July 2021

Prințul William a fost în tribuna de pe Wembley și a urmărit cum naționala Angliei a pierdut la penalty-uri finala EURO 2020 cu Italia (1-1 după 120 de minute, 2-3 la penalty-uri).

William, care este și președintele Federației Engleze de Fotbal, a venit la meci alături de soția sa, Ducesa Kate și de fiul lor, prințul George (7 ani).

Micuțul prinț George a cucerit pe toată lumea

Cei trei au stat în loja regală de pe Wembley și au trăit cu intensitate partida. Prințul William și fiul său s-au bucurat împreună când Luke Shaw a deschis scorul, spre deliciul fanilor, dar la final au fost triști, când Italia a câștigat partida la penalty-uri.

La finalul partidei, prințul William a avut un mesaj, postat pe Instagram, în care a felicitat Italia și i-a lăudat pe jucătorii lui Gareth Southgate pentru evoluția din acest meci și de la turneul final.

Dureros. Felicitări Italia pentru victorie. Anglia, ai ajuns departe, dar, din păcate, azi nu a fost ziua nostră. Puteți toți să țineți capul sus și să fiți mândri de voi. Știu că vor urma mai multe lucruri bune” a scris prințul William.

VIDEO Familia regală a trăit la cote maxime finala EURO 2020

Citește mai multe știri de la EURO 2020: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.