Euro 2020

Nemulțumiți, englezii cer rejucarea finalei EURO 2020! Ce acuză: „Parcă erau sclavi!”

+52 Foto
Faultul comis de Giorgio Chiellini asupra lui Saka în Italia - Anglia // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 12 July 2021

Suporterii Angliei nu reușesc să accepte eșecul din finala EURO 2020. Italia a ridicat trofeul după ce s-a impus la loviturile de departajare, scor 3-2. În 120 de minute, scorul a fost 1-1.

Au trecut ore bune de la finala EURO, dar englezii continuă să deplângă înfrângerea naționalei Albionului.

Unii fani sunt atât de scandalizați încât au creat petiții prin care solicită UEFA să dicteze rejucarea finalei. Englezii acuză arbitrajul, presupus părtinitor, și arată cu degetul o anume fază, în care Giorgio Chiellini l-a oprit pe Bukayo Saka într-o manieră violentă. Pentru acea intervenție, petrecută în minutul 90+6, stoperul italian a primit cartonașul galben.

Englezii cer rejucarea finalei EURO 2020! Ce i-a nemulțumit la Italia - Anglia

Una dintre petiții a adunat peste 7.000 de semnături. Autorul acestuia argumentează că „meciul din 11/07/2021 nu a fost deloc corect. Italia a primit doar un cartonaș galben după ce italienii au tras de jucătorii Angliei de parcă erau sclavi (n.r. - în imagine apare duelul dintre Chiellini și Saka). 

Toate acele trageri, lovituri, și Italiei i-a fost permis să câștige? Cu siguranță părtinitor. Italia ar fi trebuit să primească cartonaș roșu acolo, iar meciul să fie rejucat cu un arbitru just”.

Arbitrul întâlnirii a fost olandezul Bjorn Kuipers.

Citește mai multe știri despre finala EURO:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.