Liga 1

Valeriu Iftime taie în carne vie la Botoșani! Dă afară un jucător: „A venit cu râșnița, fumează țigări din Olanda”

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, anunță despărțirea de atacantul belgian Maecky Ngombo (26 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 iulie 2021

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, anunță despărțirea de atacantul belgian Maecky Ngombo (26 de ani).

Maecky Ngombo a fost transferat de FC Botoșani în această vară. La plecarea în primul cantonament alături de formația pregătită de Marius Croitoru, atacantul belgian a atras atenția autorităților. În bagajul lui de mână a fost descoperit un grinder metalic. 

Valeriu Iftime nu poate trece peste acest lucru și a anunțat despărțirea de atacantul belgian. 

FC Botoșani se departe de Maecky Ngombo

„Categoric că el fumează niște țigări d-astea din Olanda, dar nimic ilegal. În orice caz, el a venit cu râșnița, cu butoiașul ăsta. El pleacă de la noi. Chiar mi-a spus, «Patroane aș vrea să fac un test antidrog». Nu cred că legea ar fi împotriva lui. 

Dar s-a creat un eveniment care afectează imaginea clubului. I-am zis că ar trebui să plece. Încă nu a plecat, teoretic își strânge bagajul și va pleca. Nu se lasă de fotbal. Am vorbit cu impresarul lui, să mă ajute cu situația asta”, a spus Valeriu Iftime, la „Fotbal Club”, de la Digisport. 

Maecky Ngombo, în momentul prezentării la FC Botoșani

Cine e Maecky Ngombo, atacantul care nu a apucat să debuteze la Botoșani

Ultima oară în prima ligă algeriană, la CR Belouizdad, Maecky Ngombo a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane cu formația botoșăneană.

Maecky Ngombo a trecut de-a lungul carierei pe la Roda JC, Fortuna Dusseldorf, MK Dons, Ascoli, Go Ahead Eagles și CR Belouizdad. Ngombo are și un meci în naționala U21 a Belgiei, unde i-a avut coechipieri, printre alții, pe Youri Tielemans și Dennis Praet.

VIDEO FC Botoșani - FCSB, derby-ul primei etape din Liga 1

>

Citește și alte știri despre FC Botoșani: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.