Stiri extrasport

Cristiano Ronaldo uită de EURO 2020 în Mallorca » Cum arată iahtul de lux al portughezului

+33 Foto
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, vacanță pe iaht după EURO 2020

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 iulie 2021

Cristiano Ronaldo se află în vacanță după ce Portugalia a fost eliminată de la EURO 2020, în optimi (0-1 cu Belgia) și se relaxează pe un iaht de top.

Startul portughez este în Mallorca, alături de iubita sa, Georgina Rodriguez, și de copii acestuia, și își petrec timpul liber pe un iaht de lux.

FOTO Cristiano Ronaldo, vacanță pe iaht după EURO 2020

Presa din Spania scrie că atacantul deține un iaht, model Azimut Grande 27, pe care l-a cumpărat în 2020 și care acum este ancorat în  Port d'Alcúdia, Mallorca.

Modelul costa 6 milioane de euro și are o capacitate de 12 persoane. Iahtul are patru cabine, toate cu terasă, cinci băi, iar puntea superioară este dotată cu șezlonguri, canapele, bar și o masă cu fotolii.

VIDEO Cum arată iahtul lui Cristiano Ronaldo

Recordurile lui Cristiano Ronaldo la EURO 2020

Chiar dacă Portugalia a fost eliminată în optimi, Ronaldo a mai doborât câteva recorduri la EURO: CR7 a devenit primul portughez din istorie care înscrie în toate cele 3 meciuri din grupă la un Campionat European

Totodată, Ronaldo e golgeterul all-time al Europenelor, cu 14 goluri, el devenind și singurul fotbalist care joacă la 5 turnee finale de Campionat European (a marcat în toate). 

109 goluriare Ronaldo la nivel internațional.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.