Liga 1

Agentul fotbalistului Luis Pedro Cavanda, refuzat de FCU Craiova, dezvăluie care a fost înțelegerea cu Adrian Mutu

Luis Pedro Cavanda // FOTO: Imago

Articol de Viorel Tudorache  —  marţi, 13 iulie 2021

Luis Pedro Cavanda (30 de ani, fundaș dreapta), jucătorul belgian cu 53 de meciuri în Serie A, venit în probe la cererea lui Adi Mutu, nu va semna cu FCU Craiova.

  • FCU Craiova se pregătește de primul meci din noul sezon din Liga 1, cu CFR Cluj, vineri, în Gruia, de la ora 21:30.

Agentul fotbalistului, Luana Rednic, a dezvăluit care a fost înțelegerea cu antrenorul Adrian Mutu. 

Luana Rednic, după ce Mutu nu l-a păstrat pe Cavanda: „Nu este nicio supărare”

„Cavanda a fost în probe la FCU Craiova timp de o săptămână. Eu l-am propus, iar înțelegerea cu Adrian Mutu a fost să-l vadă la antrenamente și la un meci, iar joi seara, după amicalul cu Radnicki Nis, trebuia să ne dea un răspuns. 

Așa s-a și întâmplat, au spus că nu îl păstrează. Nu au fost negocieri. Nu este nicio supărare. Cavanda s-a întors în Belgia, are ofertă de la Moucron, echipă din liga secundă belgiană”, a declarat Luana Rednic pentru GSP.ro. 

FCU Craiova l-a refuzat pe Luis Pedro Cavanda

Cavanda a fost titular în meciul cu Radnicki Nis, de pe 8 iulie, duel oprit în minutul 55 din cauza incidentelor dintre jucători. 

Luis Pedro Cavanda a jucat ultima dată pentru Standard Liege, echipă de care s-a despărțit în luna mai 2020, dar CV-ul său este impresionant pentru Liga 1. Fundașul de bandă a evoluat la formații precum Lazio, Torino, Bari, Trabzonspor și Galatasaray pe parcursul carierei. 

Bursa transferurilor la FCU Craiova: 

  • Antrenor: Adrian Mutu (nou) 
  • VENIRI: Bauza (Csikszereda), Machado (Oliveirense), Asamoah (Sint-Truiden), Bagayoko (liber), Kovacici (NK Lokomotiva), Gajici (Vozdovac), Gremsl (St. Polten), Hugo Vieira (liber) 
  • REVENIRI: R. Tudor (Alexandria), Botia (Corona) 
  • PLECĂRI: Gugu (U Cluj), Anghelina (Chiajna), Ad. Voicu (Chiajna), Zimta (liber), D. Ispas (U Cluj), Luboya (liber), Ciolacu (liber), V. Munteanu (liber), Cacheiro (liber), C. Cristea (liber), Git (U Cluj), Diakite (liber), Taborda (liber), R. Tudor (liber), Boția (liber), Stoenac (Poli Iași), Cristiu (liber)

Citește și alte știri despre FCU Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.