Liga 1

Țeapa verii în Liga 1! Vedeta echipei a spus că pleacă să se însoare și nu mai vrea să revină în România

Al Mawas a marcat de 4 ori pentru FC Botoșani

Articol de Vlad Nedelea  —  marţi, 13 iulie 2021

De la FC Botoșani vor pleca în această vară și portarul Hidajet Hankic (27 de ani), care își va rezilia contractul, dar și Mahmoud Al Mawas (28), sirianul-vedetă care a creat isterie pe rețelele de socializare, după ce a semnat cu formația moldoveană. 

Plecat acasă, în Siria, oficial pentru a se căsători, Al Mawas a transmis clubului prin impresarul său faptul că nu mai dorește să continue la FC Botoșani. 

Internaționalul din Siria n-a participat nici în cantonamentul din Austria și dorește să părăsească Europa după doar un an. Fotbalistul a mai avut o astfel de reacție și în iarnă, când a fost convins cu greu să revină pentru a doua parte a campionatului. 

Botoșaniul vrea 100.000 de euro pe Al Mawas

Numai că FC Botoșani nu dorește să-l lase pe Mawas să plece pur și simplu. Jucătorul mai are contract cu formația lui Marius Croitoru, motiv pentru care clubul ar vrea să obțină și o sumă de bani în schimbul său. 

Impresarilor le-a fost transmis faptul că Botoșani va accepta să-l lase pe Mawas să plece pentru 100.000 de euro, lucru agreat de aceștia, care au răspuns clubului că în scurt timp vor aduce o ofertă pe această sumă. 

Al-Mawas, unul dintre jucătorii importanți de la FC Botoșani

Din câte se pare Al Mawas ar avea câteva oferte din Emiratele Arabe și Qatar, iar suma de transfer n-ar fi o problemă, mai ales că este una modică. Totuși, deocamdată la club nu a ajuns nicio ofertă. 

Atacantul sirian cu 72 de meciuri în națională nu s-a mișcat rău la FC Botoșani, unde a strâns 25 de prezențe, reușind 4 goluri și o pasă de gol. Și cota pe transfermarkt a crescut din momentul venirii sale în România, de la 600.000 de euro ajungând până la 700.000. 

>

Citește mai multe știri despre FC Botoșani: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.