Liga 1

FCU Craiova și-a prezentat noile echipamente! Mititelu jr. și-a încălcat promisiunea

+9 Foto
Noile echipamente ale FCU Craiova // foto: Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 iulie 2021

FCU Craiova și-a prezentat seturile de echipament pentru sezonul 2021/2022.

Cu câteva zile înainte de startul noului sezon, nou-promovata și-a prezentat cele 3 rânduri de echipamente - marca Adidas - pe care le va purta în sezonul următor.

FCU Craiova și-a prezentat noile echipamente » Mititelu jr nu și-a respectat promisiunea

Echipamentul pentru meciurile de acasă este complet albastru, al doilea complet alb, iar al treilea echipament are tricoul și șortul negre.

+9 Foto
foto: facebook @ Fotbal Club Universitatea 1948

Față de sezonul trecut, echipamentele prezintă mai multe noutăți:

  1. Echipamentul alb și cel negru, destinate meciurilor din deplasare și a celor din Cupa României, nu conțin sigla clubului, ci un logo format din litera U. Clubul oltean anunță că a încercat „un rebranding al celebrei litere U, de pe tricourile de joc ale echipei noastre din anii '70”, generația lui Ion Oblemenco, denumită „Campioana unei mari iubiri”.
  2. A dispărut de pe fața tricourilor logoul „Justice for Craiova”. Adrian Mititelu jr, patronul echipei, anunțase că nu va renunța la acest „simbol” indiferent de suma pe care ar primi-o de la un posibil sponsor principal. Dar a făcut-o! „Probabil vom muri cu acel logo pe piept”, spunea finanțatorul nou-promovatei într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Prin aceasta noutate ce ține de marketing și de identitatea clubului, Fotbal Club Universitatea 1948 arată faptul că dorește să mențină linia începută de cluburile mari ale lumii: Juventus, Manchester City, Inter, Leeds United, FC Cincinnati, Nantes sau Bristol City care au apelat la o restilizare a siglei de pe echipament. 
- comunicat FCU Craiova

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.