Liga Campionilor

Concluzii dure după eșecul de la Banja Luka: „Șumudică, fără reacție! Jucătorii să se tragă de urechi”

+4 Foto
Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 iulie 2021

Cristian Dulca (48 de ani), selecționerul echipei naționale de fotbal feminin a României, a analizat lipsurile celor de la CFR Cluj, care s-au calificat cu mari emoții în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

După 3-1 în tur cu Borac Banja Luka, acasă, CFR Cluj a fost învinsă în deplasare. A fost 0-2 după 90 de minute și 1-2 la finalul prelungirilor, scor care a calificat-o pe campioana României mai departe.

Prezent în studioul Look Sport, Cristian Dulca a identificat ce nu merge în jocul vișiniilor și a împărțit vina pentru rezultatul rușinos între antrenorul Marius Șumudică și jucători.

Cristi Dulca împarte vina după Borac Banja Luka - CFR Cluj: „Șumudică, fără reacție! Jucătorii să se tragă de urechi”

„Nu e ușor pentru Șumudică, să fii condus cu 2-0... mi s-a părut puțin fără reacție pe bancă, era dezamăgit de rezultat în primul rând. Echipa nu e încă ce vrea el, cred că asta a cauzat dezamăgirea. Echipa nu arată cum își dorește, să paseze, să facă presing avansat, să câștige fiecare duel. Nu am mai văzut CFR-ul așa nesigură.

Sunt foarte mulți jucători cu experiență în echipă. Nu ar trebui să dăm vina doar pe Șumudică, vedem jucători cu foarte multe meciuri în cupele europene plus trofee câștigate, care au greșit foarte mult, inexplicabil.

Sunt convins că Șumudică va ști să adune jucătorii. Depinde și de reacția jucătorilor, va trebui ca ei să își analizeze evoluția din ultimele meciuri. Șumudică a reușit să facă echipe oriunde a fost, aici fiecare jucător ar trebui să se analizeze, să se tragă puțin de urechi pentru a-și reveni. Nu au avut evoluții foarte bune. Sperăm ca Șumudică să aibă cheia succesului”, a spus Dulca.

Statisticile meciului, via sofascore.ro

VIDEO CFR Cluj pornește cursa pentru apărarea titlulu: primul obstacol, FCU Craiova

>

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.