Liga Campionilor

Borac Banja Luka acuză după eliminarea din Ligă! Faza la care au luat foc, cu câteva secunde înaintea golului decisiv

+4 Foto
FOTO: Facebook @fkboracbanjalukaa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 14 July 2021

CFR Cluj o elimină pe Borac Banja Luka, după o evoluție dezastruoasă în Bosnia, scor 1-2 după prelungiri. Marko Maksimovic (37 de ani), antrenorul campioanei Bosniei, a recunoscut superioritatea „feroviarilor”, dar acuză o fază de arbitraj.

Marko Maksimovic, antrenorul celor de la Borac Banja Luka, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui CFR Cluj. Atât înaintea meciului de marți, cât și după ce calificarea a fost tranșată. 

Antrenorul lui Borac Banja Luka, după eliminarea din Ligă: „A fost aut înaintea golului marcat de CFR”

„Am jucat împotriva unui adversar mult mai bun, dar ne-am descurcat bine. Regret primul meci cu CFR, jucat la Cluj. Așa a fost să fie, dar am făcut o imagine bună fotbalului din Bosnia și Herțegovina. 

Publicul ne-a susținut din primul minut. Nu ne-am calificat, dar vom lupta mai departe, avem campionatul, avem Conference League. 

Poate că e o reacție la cald, dar cred că a fost un aut înaintea golului marcat de ei. A fost un moment decisiv acolo. CFR are o echipă bună. Noi ne-am dat viața pe teren și vom învăța multe din aceste jocuri”, a spus Marko Maksimovic, potrivit Sportsport.ba.

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Golul lui CFR, regulamentar

Cu câteva secunde înaintea golului marcat de Alexandru Chipciu, Itu a salvat de pe linie o minge dificilă. I-a pasat-o lui Camora, iar acțiunea a fost finalizată cu o execuție senzațională. Reluările arată că balonul nu a ieșit cu toată circumferința în afara terenului. 

Statisticile meciului, via sofascore.ro

VIDEO CFR Cluj pornește cursa pentru apărarea titlulu: primul obstacol, FCU Craiova

>

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.