Liga Campionilor

Șumudică încinge spiritele la CFR » Reproș pentru fanii clujeni, după meciul din Bosnia

Marius Șumudică // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 iulie 2021

CFR Cluj a ajuns cu greu în turul II al preliminariilor UEFA Champios League, după ce eliminat-o în prelungiri pe Borac Banja Luka, scor 2-1 (4-3 la general). 

La doar al treilea meci pe banca clujenilor, Marius Șumudică a stârnit prima controversă. Antrenorul a ținut să înceapă conferința prin a-i lăuda pe fanii bosniaci, spunând că și-ar dori ca suporterii lui CFR să se ridice la nivelul acestora.

Marius Șumudică, mesaj pentru fanii lui CFR: „Mi-aș dori să am un public la fel la Cluj”

„În primul rând vreau să felicit publicul de aici. Mi-aș dori să am un public la fel la Cluj, mi-aș dori să am suporterii alături de mine, pentru că azi s-a văzut clar ce înseamnă aportul lor. La unele decizii ale arbitrilor s-a văzut presiunea pusă de public, dar toată lumea poate să greșească.

Azi am jucat într-o atmosferă și pe o căldură infernale”, a spus antrenorul chiar în startul conferinței.

Ulterior, pe parcursul conferinței a avut un nou mesaj către fanii clujeni și le-a cerut acestora să fie aproape de echipă.

„Clujul e o echipă mare. E un club care te obligă. Dar nu doar pe mine, ci și pe jucători, conducători, pe toată lumea. Aș vrea să-i oblige și pe suporteri să vină lângă noi. 

Îmi plac oamenii de aici, totul a fost frumos. M-am simțit foarte bine. Am fost la farmacie și m-au respectat, mi-au dat totul”, a adăugat antrenorul.

În tur, la Cluj, pe arena din Gruia campioana a avut alături 4.500 de suporteri. În Bosnia, Borac a fost susținută de 8.000 de fani. 

VIDEO Începe Liga 1! Totul despre CFR Cluj - FCU Craiova

>

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.