Campionate

Alt atac stupefiant al președintelui lui Real Madrid: „Ronaldo e nebun, imbecil, bolnav!”

Alt atac stupefiant al președintelui lui Real Madrid: „Ronaldo e nebun, imbecil, bolnav”

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 14 iulie 2021

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, l-a desființat pe Cristiano Ronaldo. Și pe el, și pe Mourinho: „Doi tipi anormali, doi răsfățați cu un ego îngrozitor”.

Încă o dezvăluire făcută de cotidianul spaniol El Confidencial legată de Florentino Perez și atacurile lui off the record împotriva jucătorilor și antrenorilor lui Real Madrid.

Chiar dacă președintele clubului madrilen a amenințat că îi dă în judecată pe jurnaliști, după ce oficialul a spus în 2006 despre simbolurile Iker Casillas și Raul González că „au fost cei mai mari escroci”, sugerând că i-au păcălit pe „los blancos” timp de 16 ani cu jocul lor, a apărut încă un episod. Cu portughezii. Cristiano Ronaldo și Jose Mourinho.

Despre Cristiano Ronaldo: „Ai impresia că băiatul ăsta e normal, dar nu e”

Atacurile la adresa lusitanilor ar fi avut loc în octombrie 2012. La fel de agresive. „Cristiano e nebun. Un imbecil, bolnav. Ai impresia că băiatul ăsta e normal, dar nu e normal. Dacă ar fi, n-ar face toate lucrurile astea. Ultima prostie pe care a făcut-o a văzut-o toată lumea”.

Referindu-se la Ronaldo și Mourinho, a adăugat: „Doi tipi anormali, doi răsfățați cu un ego îngrozitor. Ei nu văd realitatea, pentru că amândoi ar putea câștiga mai mulți bani dacă s-ar fi purtat altfel. Cu fața pe care o au, cu modul în care îi sfidează pe toți, nimeni nu-i place”.

Despre Fabio Coentrao: „Un jucător fără creier, un pic retardat”

Fabio Coentrao, fundașul stânga portughez, care a cucerit și el două Ligi ale Campionilor la Real, a fost desființat de Pérez: „Un jucător fără creier. Indivizii ca el sunt mâncați la Madrid. Acum e de rahat, iar Mourinho e un imbecil că îl lasă să joace. Bine, Coentrão e și un pic retardat, conduce fără carnet... 

Spune că presiunea l-a copleșit și e bolnav. Celuilalt nu-i pasă că e bolnav, pentru că îl ucide”.

450 de goluria marcat Cristiano Ronaldo în 438 de meciuri jucate la Real (2009-2018); a cucerit 15 trofee (4 Champions)

3 sezoanea antrenat José Mourinho la Madrid, între 2010 și 2013; trei trofee și 178 de meciuri (procent de victorii 71,91%)

9 trofeea câștigat Fábio Coentrão în cinci stagiuni la Real, inclusiv două Ligi ale Campionilor, în 2014 și 2017

VIDEO Real Madrid își renovează stadionul! Noul „Santiago Bernabeu“ arată bestial!

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.