Liga 1

Dănuț Lupu, furibund după numirea lui Bonetti la Dinamo + mesaj acid pentru DDB: „E moarte sigură ce încearcă să facă”

+16 Foto
Dănuț Lupu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 iulie 2021

Dănuț Lupu (54 de ani) nu vede cu ochi buni revenirea lui Dario Bonetti la Dinamo. Fostul mare jucător al „câinilor” a comentat în stilul caracteristic instalarea italianului pe banca roș-albilor.

„Ai adus un antrenor pe care cinci ani de zile n-a vrut nimeni să-l angajeze? Și eu făceam minuni acum 15 ani, dar acum nu mai fac, mă dor genunchii. Nu mai bine aduceau un dinamovist?

Spun cu mâna pe inima că mi-aș dori ca Dinamo să se salveze, dar mi-e greu să cred”, a „tunat” Dănuț Lupu, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Dănuț Lupu, mesaj acid și pentru DDB 

Dănuț Lupu, personaj care nu menajează pe nimeni în discursurile sale din spațiul public, nu s-a ferit să-i critice din nou pe oamenii din proiectul socios „Doar Dinamo București”. 

„Tu, DDB, ce ai făcut? Ai băgat echipa în insolvență, dar ți-ai bătut joc de 20 de familii! Ai băgat echipa în insolvență și le-ai spus jucătorilor că asta e viața. 

Aș vrea să-i întreb ceva pe cei de la DDB. Dacă toată lumea ne va da 3-0 sau 4-0, nu ne vom face de rușine? Eu le-am spus că ce încearcă ei să facă e moarte sigură, dar m-au înjurat un an de zile”. 

Dario Bonetti a semnat cu Dinamo și a condus azi primul antrenament

Italianul Dario Bonetti este de azi noul antrenor al lui Dinamo. Va debuta pe banca echipei pe 19 iulie, în prima etapă din Liga 1, când Dinamo joacă pe teren propriu cu FC Voluntari, de la 20:30.

Dario Bonetti a semnat contractul cu formația alb-roșie, revenind în antrenorat după o pauză de cinci ani. 

„Dario a semnat un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Va fi azi la antrenament și îl va conduce”, a spus Iuliu Mureșan, administratorul special al clubului, pentru GSP.ro.

Bonetti, CV dezastruos în afara „haitei”!

 În străinătate, Bonetti a condus doar formații modeste din Italia, de ligi inferioare (Juve Stabia, Gallipoli, Potenza Calcio), pe FC Sopron, în Ungaria, și naționala Zambiei. Italianul nu a antrenat niciodată un sezon întreg vreo echipă. Cel mai mult a pregătit-o pe reprezentativa Zambiei, între iulie 2010 și octombrie 2011. Însă Bonetti nu a prins în acest interval decât 7 partide pe banca africanilor.

De asemenea, Dario Bonetti devine singurul tehnician din Liga 1 fără nicio echipă la activ în ultimii 5 ani, perioadă de timp în care a fost șomer!

VIDEO Lucian Goian vorbește despre situația de la Dinamo și ce înseamnă venirea lui Iuliu Mureșan

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.