Liga 1

Maria Iordănescu: „Trag din greu pentru a ieși din umbra glorioasă a acestui nume”

Maria Iordănescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 iulie 2021

Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu, a acordat un interviu revistei TV Mania, în care a discutat despre cariera ei și influența unei familii în care fotbalul predomină. 

„Sunt o persoană muncitoare și ambițioasă. Trag din greu pentru a ieși din umbra glorioasă a numelui de Iordănescu. Nu vreau să fiu asociată cu performanțele tatălui sau ale fratelui. Ei au făcut asta pentru visul lor și merită tot respectul meu, însă eu trebuie să am propriile performanțe, propriul nume, propriul drum. MARIA trebuie să demonstreze că poate… nu Iordănescu. Numele acesta deja a făcut istorie, e rândul meu acum! Îmi doresc să ajung la inimile telespectatorilor exact așa cum sunt: un om simplu cu vise și idealuri', a explicat Maria Iordănescu (citește aici interviul integral)

Maria Iordănescu, fiica fostului selecţioner al României Anghel Iordănescu, face parte din echipa matinalului „Focus la Prima Oră”, de pe Prima TV. Ea a mai prezentat ştirile din sport pe Look Sport+, canal din portofoliul Clever, în studioul din Cluj-Napoca, informează paginademedia.ro. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.