Euro 2020

Incredibil! A băut, s-a drogat, a mituit și a intrat la finala Euro 2020 fără bilet!

Charlie Perry, 25 de ani, a povestit că a băut timp de 12 ore înainte de Italia - Anglia, foto: The Sun

Articol de Theodor Jumătate  —  Thursday, 15 July 2021

Unul dintre fanii Angliei, recunoscut pentru că intră la meciuri fără bilet, a povestit pentru The Sun cum a petrecut ultima zi de Euro 2020. 

Euro 2020 s-a încheiat, dar încă se vorbește despre ultima zi. Ziua finalei și ziua în care mulți englezi nu au mai respectat nicio regulă. Au băut, s-au bătut cu poliția ori între ei, au rupt cordoanele de securitate în jurul „Wembley" sau au mituit stewarzii, pătrunzând fără bilete în arenă, unde s-au bătut iar.

Tatăl lui Harry Maguire, stoperul Albionului, a fost călcat în picioare și are două coaste rupte. Chris Waddle, fostul mare internațional insular, cere să li se interzică pe viață accesul în stadioane și amenzi uriașe. The Sun a descoperit pe unul dintre ei.

A băut, s-a drogat, a mituit și a intrat la finala Euro 2020 fără bilet: „Au fost peste 20 de cutii de cidru"

Charlie Perry, 25 de ani, a povestit că a băut timp de 12 ore înainte de Italia - Anglia. 

„Au fost peste 20 de cutii de cidru. Cea mai tare zi a vieții mele. Ziua fără reguli", a spus el. Nu doar băutură, ci și cocaină, susține tabloidul britanic. „În Leicester Square, eram deja intoxicat. Am aprins o torță și am ținut-o în fund cam zece secunde. Nu am simțit nimic".

„M-a costat în total 250 de lire"

La „Wembley", a depășit toate „filtrele". O făcuse și la semifinala cu Danemarca. „A fost extrem de ușor". 

Era cunoscut drept unul dintre fanii care intră pe stadioane fără să plătească. A reușit și duminică seară. Mituind: „M-a costat în total 250 de lire". A văzut meciul din tribună.

„Nu-mi pare rău deloc"

UEFA a deschis anchetă, Anglia riscă să joace mai multe meciuri fără spectatori, iar candidatura sa pentru Mondialul din 2030 e în pericol. 

Dar Charlie Perry spune: „Nu-mi pare rău deloc. Nu regret și nu-mi cer scuze".

>

Citește și alte știri despre Euro 2020: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.