Stiri extrasport

Coșmarul trăit de iubita lui Denis Drăguș în Belgia: „Am fost evacuați”

Imaginile filmate de iubita lui Denis Drăguș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 iulie 2021

Vanessa Mara, iubita fotbalistului Denis Drăguș (22 de ani) a publicat un videoclip tulburător din Liege, orașul în care locuiește în prezent.

UPDATE 16 iulie, ora 10:00 - Noutăție oferite de Vanessa 

Iubita lui Denis Drăguș a postat un mesaj pe contul personal de Instagram, în care asigură că este bine. Vanessa Mara a dezvăluit că a fost evacuată de trupele militare.

„Vă mulțumim! Am fost evacuați de trupele militare. Suntem bine... este un coșmar. Apa a luat tot: mașini, case, pomi, oameni... Mulțumim Domnului că suntem bine”, a scris ea pe contul de Instagram.

VIDEO. Coșmarul trăit de iubita lui Denis Drăguș în Belgia

După ce împrumutul său în Serie A, la Crotone, a expirat, Denis Drăguș s-a întors la Standard Liege, echipa de care aparține. În Belgia, Denis, iubita lui și fiica acestora, în vârstă de 6 luni, au fost „întâmpinați” de o vreme neprielnică.

Vanessa Mara a postat pe rețelele de socializare un videoclip tulburător, cu inundațiile din Liege. Aceasta a scris „Nu poate fi real ce trăim”.

>

Inundații în Liege

Ploi abundente s-au năpustit asupra orașului belgian începând de marți. Mașinile au fost „măturate” de apa adunată, iar o parte a orașului a fost plasat sub codul roșu de alertă.

Potrivit Le Soir, pompierii au avut mai mult de 200 de intervenții miercuri din cauza inundațiilor. „(Afluentul) La Vesdre a ieșit din albia râului și nu mai putem accesa anumite zone cu autovehicule. Nu suntem bine echipați și armata este acolo cu camioane”, au comunicat aceștia.

Populația din zonele afectate cel mai serios a fost chiar evacuată. În jur de 1.700 de oameni au fost mutați, potrivit sursei citate.

Mai multe știri despre Drăguș:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.