Liga 1

Costel Gâlcă admite: „Îmi doream la CFR!” » De ce au picat negocierile: „Și la Steaua am avut”

Costel Gâlcă, în studioul Gazetei Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 iulie 2021

Costel Gâlcă (49 de ani) recunoaște că și-a dorit să ajungă antrenor la CFR Cluj.

Înainte ca Marius Șumudică să fie angajat de către campioana României, oficialii lui CFR au purtat negocieri cu Costel Gâlcă, ultimul antrenor care a câștigat titlul alături de FCSB.

Negocierile au picat ca urmare a unui dezacord între cele două părți cu privire la o clauză de reziliere a contractului. Costel Gâlcă a explicat ce s-a întâmplat.

Costel Gâlcă admite: „Îmi doream la CFR Cluj”

„Îmi doream să ajung la un acord cu CFR Cluj, dar nu în orice condiții. A fost vorba de o clauză de reziliere care nu a fost acceptată, nimic mai mult.

Peste tot unde am fost, am avut clauză de reziliere. Și la Steaua, în primul an, așa că acum nu putea să fie altfel”, a spus antrenorul român la Pro X.

Ulterior, Gâlcă a cântărit plusurile și minusurile principalelor două candidate la titlu, CFR Cluj și FCSB: „CFR Cluj are multă experiență, jucători foarte buni și antrenor experimentat, care va avea nevoie de timp pentru a pune la punct relațiile de joc. FCSB-ul tot timpul a avut jucători tineri de calitate, ar putea fi un an foarte bun pentru ei”. 

Costel Gâlcă este liber de contract de la finalul sezonului 2020/2021, când s-a despărțit de Vejle Boldklub, echipă cu care a încheiat campionatul din Danemarca pe locul 10. 

FCSB este singura echipă din Liga 1 pe care Costel a antrenat-o. S-a întâmplat între iunie 2014 și iunie 2015, sezon în care FCSB a cucerit toate cele 3 trofee interne de la acea vreme (campionat, Cupa României, Cupa Ligii).

VIDEO. Costel Gâlcă, momentul adevărului: „Nu m-am simțit valoros și apreciat la FCSB! Becali suna, dar nu făceam ce-mi cerea”

>

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.