Liga 1

Revanșa lui Pap » Portarul care gafase uluitor la ultimul meci direct, erou la penalty-ul lui Tănase

Eduard Pap a apărat penalty-ul lui Tănase / Captură Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 iulie 2021

Eduard Pap (27 de ani), goalkeeper-ul celor de la FC Botoșani, a fost eroul echipei sale în partida cu FCSB. Gafeur în precedentul meci direct, portarul a apărat acum un penalty. 

La aproape trei luni după ce își „îngropa” echipa în meciul de play-off cu FCSB, pierdut de moldoveni cu 1-2, Eduard Pap le-a dat o palmă contestatarilor săi, parând lovitura de pedeapsă executată de Florin Tănase în minutul 61. Goalkeeper-ul a ghicit intențiile golgeterului din sezonul trecut și a respins în corner.

Cum s-a ajuns ca Tănase să fie față în față cu Eduard Pap? Sebastian Colțescu le-a acordat bucureștenilor o lovitură de pedeapsă, în minutul 60 al partidei, la contactul dintre Octavian Popescu și Șeroni. Penalty-ul a fost însă ratat de Florin Tănase, care a așteptat - în zadar - ca Pap să-și aleagă un colț dinainte.

Pap a gafat uluitor la ultimul FCSB - Botoșani

 Botoșani a încercat să construiască de pe linia de fund un atac pozițional, Pap i-a pasat lui Rodriguez, care, presat fiind de Tănase, a întors „acasă”. Panțîru s-a prins de lipsa de idei a moldovenilor, l-a presat pe goalkeeper-ul lui Croitoru, iar acesta a degajat direct în el! Ricoșeu fericit pentru mijlocașul improvizat de Petrea, care a marcat cu poarta goală.

Gafa lui Pap din ultimul meci direct
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.