Liga 1

Ce s-a întâmplat la conferința lui Dinu Todoran » Totul a durat sub un minut!

Dinu Todoran, antrenor FCSB // foto: captură YouTube

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 iulie 2021

Dinu Todoran (42 de ani), antrenorul de la FCSB, a avut o conferință de presă extrem de scurtă la finalul meciului cu FC Botoșani, scor 0-0.

Dinu Todoran a debutat cu stângul la FCSB. În primul meci oficial pe care l-a condus din calitatea de antrenor al vicecampioanei, nu a reușit să o învingă pe FC Botoșani.

Dinu Todoran, conferință de presă fulger după FC Botoșani - FCSB

Lucrurile nu au mers foarte bine pentru Todoran nici după meci. Întreaga conferință de presă a antrenorului a durat 49 de secunde, 12 dintre acestea fiind ocupate de prezentarea sa!

>

În rest, Todoran a vorbit despre aspectul jocului și Florin Tănase, care a ratat un penalty: „Fiind începutul de campionat, a fost puțin greu, dar per total am dominat partida. Nu am fost lucizi la finalizare. Tase e primul care bate penalty-uri, tot el o să bată. E un jucător valoros, pe care ne bazăm foarte mult. E căpitanul echipei, la fotbal se întâmplă să ratezi și penalty”.

După 49 de secunde, în lipsa întrebărilor din partea jurnaliștilor, Todoran s-a ridicat și a părăsit sala.

Dinu Todoran, extrem de sincer

Todoran a fost protagonistul unui moment aparte și la flash-interviu. Întrebat de cele trei schimbări efectuate de FCSB la pauză, Dinu Todoran a avut un răspuns extrem de sincer, o trimitere directă la implicarea totală a lui Becali la echipă: 

„Știți cum se procedează la noi, n-are rost să mă îmi puneți mereu această întrebare”.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.