Campionate

Decizie fără precedent în Serie A » Probleme pentru echipa lui Chiricheș

Din sezonul 2022-2023 echipamentele de culoare verzi vor fi interzise în Italia.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 iulie 2021

Noul sezon din prima ligă a Italiei va începe pe 22 august și va fi ultima ediție în care echipele vor putea să joace cu echipamente de culoarea verde.

Federația italiană de fotbal a anunțat regulamentul echipamentelor pentru sezonul următor și vine cu o decizie surprinzătoare: din sezonul 2022-2023, echipamentele de culoare verde vor fi interzise.

Echipamentele verzi, interzise în Serie A

Potrivit , această decizie a apărut deoarece telespectatorilor le este greu să facă diferența între jucători și gazon, dacă acestea sunt de aceeași culoare. 

De asemenea, au fost propuse și alte reglementări noi pentru ca telespectatorul să aibă o imagine mai clară, precum obligația de a avea o culoare primară pe echipament atunci când se folosesc, în total, mai mult de trei culori.

Ce face Sassuolo?

Sassuolo, echipa la care evoluează și Vlad Chiricheș, căpitanul naționalei României, va avea cele mai mari problemele, culorile principale fiind negru și verde. Formația din Nordul Italiei are în lot trei câștigători de titlu european: Domenico Berardi, Manuel Locatelli și Giacomo Raspadori.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.