Campionate

Un nou episod din schimbul verii! Barcelona nu-l mai vrea pe Saul și cere alt jucător de la Atletico pentru Griezmann

Barcelona îl vrea pe Joao Felix la schimb cu Griezmann. foto:GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 16 July 2021

În ultimele săptămâni în presa din Spania s-a scris din ce în ce mai mult despre un schimb pe axa Barcelona-Atletico Madrid. Catalanii sunt dispuși să-l cedeze pe Griezmann la campioana Spaniei.

Deși Barcelona și Atletico Madrid au negociat intens în ultimele zile un schimb între Antoine Griezmann (30 de ani, al doilea atacant) și Saul Niguez (26 de ani, mijlocaș central), cele două echipe nu au ajuns la un numitor comun. 

Schimbul dintre Griezmann și Saul nu ar fi rentabil în opinia catalanilor, deoarece consideră că există o diferență de valoare între cei doi, astfel că Atletico ar urma să mai includă în tranzacție și o sumă de bani (între 15 și 20 de milioane de euro), lucru de care noua campioană a Spaniei nu vrea să audă.

Barcelona îl vrea pe Joao Felix în locul lui Saul

După ce nu s-au înțeles cu Atletico pentru Saul, catalanii s-au reorientat. Noua ”țintă” este Joao Felix (21 de ani), portughezul pentru care Atletico plătea 127 de milioane de euro în 2019 pentru a-l aduce de la Benfica, anunță Sport.es.

Felix este mai apropiat de valoarea lui Griezmann, consideră catalanii, potrivit sursei citate. Problema ar fi reprezentată de pretențiile financiare ale lusitanului, mult mai ridicate față de cele ale lui Saul, iar în acest caz, planul conducerii Barcelonei de a face economii din reducerea salariilor ar putea fi pus în pericol.

Pentru Barcelona aducerea lui Felix ar însemna o dilemă pentru antrenorul echipei, Ronald Koeman. Atât Depay cât și Messi evoluează pe același post ca tânărul portughez. 

În orice caz, Barça are în favoarea acestei negocieri relația sa bună cu impresarul jucătorului, Jorge Mendes . Intervenția managerului portughez ar putea ajuta la facilitarea tratativelor cu jucătorul.

Video. Joao Felix, sezonul 2020-2021

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.